5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Універсальна сокира Fiskars Norden N10 Збільшити для перегляду

Універсальна сокира Fiskars Norden N10

1051143


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

3 299грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина480 мм
Ширина200 мм
МатеріалВисоковуглецева шведська сталь (HRC55)
Гарантія25 років
Матеріал корпусаГікорі та поліамід
Вага1,07 кг
Товщина30 мм

Інформація

Універсальна сокира Fiskars Norden N10 1051143 - це одна з останніх новинок фінської компанії, в якій виробник об'єднав свій більш ніж триста років досвіду виготовлення знарядь праці з інноваційними розробками. У результаті вийшов оригінальний інструмент з прекрасними експлуатаційними властивостями, оснащений ручкою з дерева гікорі і поліаміду, що надає гарматі природного і автентичного вигляду. Виріб виконаний у традиційному нордському стилі, який високо цінується за свою простоту та витонченість. Кожна деталь сокири продумана до дрібниць, що робить модель привабливою для придбання.

Фінські майстри створили інструмент відповідно до традиційних форм, але з використанням останніх технологій та матеріалів. Сокира Fiskars Norden N10 1051143 – це не просто дерев'яна ручка та лезо з вуглецевої гартованої сталі, а й безліч оригінальних ідей та рішень. Виробник постарався на славу створюючи це справді чудовий виріб.

Представлена сокира дуже ефективна і практична у використанні. По суті, модель є універсальною і може бути використана для вирішення безлічі завдань по господарству. Зброя стане в нагоді при будівельних, столярних роботах, при колінні дров, обрубанні гілок, загостренні колів та інших заняттях. При цьому інструмент здатний витримувати високі навантаження та зможе прослужити не один рік. Виробник повністю впевнений у своєму виробі і дає на нього гарантію терміном 25 років!

Головним завданням компанії Fiskars є задоволення потреб клієнтів. Саме тому представлена сокира Norden N10 1051143 була доведена до досконалості і лише потім надійшла у продаж. Виріб пройшов не один десяток випробувань, перш ніж досягти необхідного рівня якості. Інструмент має просту, а разом із цим надійну конструкцію, що відрізняється безпекою. Зброя зручно лягає в руку і ніколи не вислизне завдяки спеціальному покриттю та гачкоподібному закінченню. Міцний хомут із матеріалу FiberComp™ чудово тримає удар та знижує віддачу.

Також варто відзначити ідеальний баланс сокири, що робить удари максимально потужними. Купуючи цю модель, ви забезпечуєте себе вірним помічником з безліччю переваг:
- Якісні матеріали виготовлення
- Продуманий традиційний дизайн
- Лезо, міцно з'єднане з рукояттю за принципом дуга в дузі
- Головка забезпечує керованість-Ергономічність та безпека рукояті

32069.jpg


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: