5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Універсальна сокира Fiskars X7 Збільшити для перегляду

Універсальна сокира Fiskars X7

1015618


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

2 199грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина399 мм
Ширина172 мм
МатеріалВисоковуглецева шведська сталь (HRC55)
Гарантія25 років
Матеріал корпусаПоліамід армований скловолокном
Вага0,7 кг
Товщина32 мм

Інформація

Універсальна сокира Fiskars XS X7 121423 (1015618) – це компактний інструмент фінського виробництва із чудовими експлуатаційними властивостями. Зброя чудово підходить як для використання у господарстві, так і на природі. Виріб користується популярністю і серед автомобілістів, оскільки дозволяє вирішити безліч завдань, що виникають у дорозі і не займає багато місця в багажнику.

Як і вся продукція фінського бренду, сокира Fiskars XS X7 121423 (арт. 1015618) відповідає світовим стандартам якості. При виготовленні інструменту використовуються найсучасніші технології та матеріали. Саме тому, купуючи цю господарську приналежність, ви можете розраховувати на її довгу і вірну службу. Лезо сокири має ефективну форму та заточування, що дозволяють легко розколювати поліни середнього діаметра. А відмінний баланс і ручка, що амортизує, істотно полегшують роботу інструментом.

Також представлена модель має й інші переваги:
- Антифрикційне покриття та ідеальне шліфування леза
- Зручна форма рукояті з покриттям, що запобігає вислизу.
- Продуманий дизайн з точки зору безпеки та ефективності
- Практичний пластиковий чохол для зручності зберігання та перенесення

Ця сокира Fiskars XS X7 121423 (старий арт.1015618) є поєднанням інноваційних технологій і багаторічного досвіду фінських майстрів. Виробник постарався створити інструмент, який відповідатиме всім потребам користувачів. Він практичний, ефективний та довговічний. Виріб легко виймається з деревини, оскільки має покриття, що знижує рівень тертя. З цим інструментом заготівля дров та робота з деревом перетворюються на задоволення.

Фінська компанія повністю впевнена як свій продукт. Саме тому на сокиру Fiskars XS X7 121423 йде гарантія терміном 25 років! При чому це не порожні слова, а угода, що реально діє.

32023.jpg


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: