5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Універсальна сокира Fiskars Norden N7 Збільшити для перегляду

Універсальна сокира Fiskars Norden N7

1051142


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

3 099грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина380 мм
Ширина180 мм
МатеріалВисоковуглецева шведська сталь (HRC55)
Гарантія25 років
Матеріал корпусаГікорі та поліамід
Вага0,763 кг
Товщина25 мм

Інформація

Універсальна сокира Fiskars Norden N7 1051142 є компактним інструментом для роботи з деревиною виконаний у кращих нордських традиціях. Зброя поєднує у собі трьохсотрічний досвід виробництва господарського інвентарю та сучасні технології. Рукоятка виробу виготовлена з міцної деревини гікорі, яка надає інструменту природного вигляду. А завдяки коміру з нового матеріалу FiberComp™, сокира чудово витримує удари та знижує навантаження на руки.

Як і будь-яка продукція фінської компанії, сокира Fiskars Norden N7 1051142 розроблена з урахуванням усіх потреб користувача. Він зручний, практичний та ефективний, не дивлячись на невеликий розмір. Кожен елемент інструменту був ретельно продуманий та доведений до досконалості. У той же час простота конструкції робить інструмент дуже надійним. Виробник постарався зробити максимально корисну користувачеві сокиру, яку можна брати із собою скрізь. Виріб легко поміщається в рюкзак і важить менше ніж кілограм.

Представлена модель чудово підходить для використання на природі та в туристичних походах. За допомогою нього ви зможете легко нарубати дров, заточити кілки для наметів, обрубати гілки та розчистити майданчик від бур'янів. Сокира має чудові експлуатаційні характеристики і може стати в нагоді в будь-який момент. При цьому знаряддя здатне витримувати високі навантаження і без проблем зможе прослужити багато років поспіль. Виробник повністю впевнений у своєму виробі і дає на нього гарантію терміном 25 років!

Сокира Fiskars Norden N7 1051142 є результатом роботи сотень кваліфікованих фахівців, які знаються на своїй справі. Саме тому зброя вийшла настільки якісною. Лезо інструменту виконано із сталі високої марки та заточено за допомогою лазерів. Воно здатне тривалий час зберігати заточування навіть за умови щоденного використання. Крім того, головка сокири покрита спеціальною захисною речовиною, що запобігає корозії металу і знижує тертя під час удару. Завдяки цьому сокира ніколи не застрягне в деревині.

Окремо слід сказати про ідеальний баланс сокири, що дозволяє завдавати неймовірно точних та потужних ударів. Ви легко зможете розколювати колоди середнього розміру. Купуючи модель Fiskars Norden N7 1051142, ви отримуєте вірного помічника з масою переваг:
- Якісні матеріали виготовлення
- продуманий традиційний дизайн
- Лезо, міцно з'єднане з рукояттю за принципом дуга в дузі
- Головка забезпечує керованість
- Ергономічність та безпека рукояті

32069.jpg


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: