5.0
( На 5 )

Категорії

Сокира-колун Fiskars X27 Збільшити для перегляду

Сокира-колун Fiskars X27

1015644


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

3 899грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина964 мм
Ширина235 мм
МатеріалВисоковуглецева шведська сталь (HRC55)
Гарантія25 років
Матеріал корпусаПоліамід армований скловолокном
Вага2,7 кг
Товщина45 мм

Інформація

Сокира-колун Fiskars X27 XXL 122503 (1015644) – це високоякісний інструмент, призначений для професійної лісозаготівлі. Завдяки особливій конструкції та продуманій геометрії леза, виріб здатний справлятися з розколюванням колод практично будь-якого діаметру.

Виробник постарався на славу, створюючи колун Fiskars X27 XXL 122503 (1015644). Зброя має чудові експлуатаційні властивості і стане незамінним помічником у господарстві. Виготовлена сокира із застосуванням найсучасніших технологій та матеріалів – лезо з вуглецевої сталі високої марки та рукоять із запатентованого матеріалу SoftGrip. Завдяки цьому інструмент має неймовірний запас міцності. Він навіть здатний витримати наїзд танка. До того ж, виробник дає на модель гарантію на 25 років. При чому це не просто слова, а угода, що реально діє.

Сокира-колун Fiskars X27 XXL 122503 створювався з урахуванням усіх потреб користувачів. Він практичний, ефективний та зручний у використанні. Рукоятка виробу розроблена таким чином, щоб не навантажувати зап'ястя рук і спину. Завдяки цьому ви зможете менше втомлюватися під час роботи та більше встигати зробити. При цьому не дивлячись на всі свої переваги дана модель колуна, а також інші якісні сокири фінські доступні за розумною вартістю на нашому сайті.

Фінські інструменти мають велику популярність по всьому світу. А все тому, що вони поєднують у собі якісні матеріали виготовлення, сучасні технології, а також багаторічні традиції створення знарядь праці та досвід фахівців. Абсолютно всі товари виробника відповідають світовим стандартам і завжди виправдовують очікування. При цьому не важливо, що ви купуєте пилкулопату або точилку для сокир Fiskars. У будь-якому випадку ви залишитеся задоволені покупкою.

32023.jpg


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: