5.0
( На 5 )

Категорії

Категория : Світлодіодна оптика Rigid

5 / 5

На основе 653 отзыва(ов)

Світлодіодна оптика RigidЄ 1товар.

Підкатегорії

  • D-серія PRO

    Світлодіодні фари RIGID D-серія PRO

    RIGID D-серія PRO мають компактний міцний алюмінієвий корпус, покритий напиленням з поліестеру, лінзи з полікарбонату, що не б'ються, і мала вага. Мале енергоспоживання та високі технічні характеристики дозволяють використовувати ці LED фари в різних сферах: фари для квадроциклів, фари для мотоциклів, фари для снігохода, фари для човнів та яхт (Marine версія), як протитуманні фари на автомобілі, як додаткове світло на позашляховики, як фари заднього ходу; освітлення вантажної платформи пікапів.

    Світлодіодні фари RIGID D серія PRO захищені від механічних впливів і вологи за міжнародним стандартом IP68, всі LED фари оснащені запатентованим клапаном GORE, що запобігає запотіванню фар від перепадів температур (фари RIGID допускають експлуатацію при температурі від -40 до +65 градусів за Ціль).

    У комплекті з будь-якими фарами RIGID D-серія PRO поставляється повний набір для встановлення: кріплення, електропроводка з реле та запобіжником, вологозахищений тумблер.

    У світлодіодних фар D-серія PRO ексклюзивний дизайн корпусу, більша частина якого є радіатором. Ефективне відведення тепла від світлодіодів дозволяє говорити про високий рівень надійності, що підтверджується безпрецедентною 5-річною гарантією!

    Моделі світлодіодних фар D-серія PRO з універсальними кріпленнями у поєднанні із чудовою запатентованою оптикою є відмінним рішенням для всіх потреб у високоефективному освітленні.

    Завдяки скромним розмірам 8 см x 8 см фару можна встановити будь-де.

    Складно знайти інше більш ефективне і компактне джерело світла, яке так мало споживає електроенергії та має високу потужність світлового потоку.

    Спектр застосування світлодіодних фар RIGID дуже широкий: LED фари для автомобілів, LED фари для квадроциклів, LED фари для вертольотів, фари для мотоциклів, фари для катерів і яхт, фари для будівельної та гірничої техніки.

    У нашому інтернет-магазині ви можете купити додаткові протитуманні світлодіодні фари RIGID та отримати безпрецедентну гарантію п'ять років.

Показані 1 - 1 із 1 пунктів
Показані 1 - 1 із 1 пунктів