5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Точилка для топоров и ножей Fiskars Xsharp Збільшити для перегляду

Точилка для топоров и ножей Fiskars Xsharp

1000601


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

799грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина165 мм
МатеріалПластик поліамід
Вага0,09 кг

Інформація

Від якості заточування леза безпосередньо залежить ефективність використання як сокир, так і ножів Fiskars. Саме тому так важливо мати під рукою надійну точилку, яка зможе відновити гостроту інструменту. Прекрасним пристосуванням для заточування є виріб фінської компанії Fiskars Xsharp (1000601). Стругачка виготовлена із застосуванням найсучасніших матеріалів і технологій, завдяки чому має чудові властивості. Якщо ви часто працюєте з деревиною, то вам просто необхідний цей виріб. Воно дозволить підтримувати леза ваших знарядь праці у відмінному стані довгі роки.

Стругачка має компактні розміри і може працювати в двох режимах, кожен з яких забезпечує оптимальний кут заточування. Один призначений для заточування ножів, а другий для сокир. Щоб переключитися між режимами, досить просто натиснути на кнопку, розміщену на бічній межі пристрою (див. фото нижче). Заточування проводиться плавними поступальними рухами леза в жолобку точилки вперед-назад. Оптимальна кількість повторень – 10-15 разів.

Фінські інженери створили універсальну точилку Fiskars з унікальним принципом дії. Точильні кола знаходяться під кутом до леза і прокручуються при проходженні через жолоб. Це дозволяє отримувати поперечне заточування, більш ефективне і щадне для інструменту. Періодично Fiskars Xsharp (1000601) вимагає промивання кола від частинок металу, що накопичилися. Для цього потрібно розібрати виріб і підставити точильні круги під струмінь теплої води.

Під час створення Fiskars Xsharp (1000601) виробник постарався врахувати всі потреби споживачів. Користуватись інструментом легко, зручно. Від вас не потрібно особливих навичок. Виріб має прогумовану основу для стійкості під час експлуатації та компактний розмір. Ви легко зможете носити пристрій у себе в кишені, щоб підточити ніж або сокиру при необхідності.

Корпус універсальної точилки виготовлений з високоякісного поліаміду, який має відмінний запас міцності і невелику вагу. Виріб зносостійкий і практично не схильний до впливу навколишнього середовища, завдяки чому зможе прослужити вам багато років.

Вже тисячі людей переконалися у відмінних властивостях точилки Fiskars Xsharp (1000601). А тепер можливість випробувати інноваційний пристрій для заточування є у вас. Купуючи виріб, ви отримуєте низку переваг:
- Можливість регулярного заточування сокир та ножів Fiskars, завдяки чому вони залишатимуться гострими та ефективними в роботі протягом усього періоду експлуатації
- Точилка з двома режимами заточування – для ножів та сокир
- Унікальну технологію, що забезпечує оптимальний кут заточування
- Компактний розмір пристрою, що дозволяє тримати його під рукою
- Просте розбирання та очищення виробу

31957.jpg


К сожалению, отзывов пока нет ☹

20 інших товарів в цій категорії: