5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Сокира-колун Fiskars X17 Збільшити для перегляду

Сокира-колун Fiskars X17

1015641


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

2 999грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина650 мм
Ширина208 мм
МатеріалВисоковуглецева шведська сталь (HRC55)
Гарантія25 років
Матеріал корпусаПоліамід армований скловолокном
Вага1,63 кг
Товщина38 мм

Інформація

Сокира-колун Fiskars X17 M 122463 (1015641) – це чудовий фінський інструмент для колки полін середнього розміру. Виріб дозволяє за лічені години виконати заготівлю дров на зиму, а також вирішує безліч інших завдань по господарству.

Колун Fiskars X17 M 122463 (1015641) поєднує в собі багаторічні традиції створення знарядь праці та найсучасніші технології. Розробляючи цей інструмент, виробник постарався задовольнити усі потреби користувача. Саме тому знаряддя вийшло на стільки практичним та ефективним. Воно підходить як для професійного використання, так і для домашнього.

Насамперед важливо відзначити якість матеріалів виготовлення, що дозволяє сокирі витримувати неймовірні навантаження. Інструмент навіть можна переїхати трактором без ризику зашкодити. Лезо зі сталі високої марки довго тримає заточування і має антикорозійне покриття. Крім того, сокира має масу інших переваг:
- Ідеальний баланс та практичну конструкцію
- Леза знаряддя має форму, що запобігає застряванню
- Зручна рукоятка з амортизуючими властивостями
- Інструмент не вислизне у вас із рук завдяки спеціальному покриттю ручки
- Гарантія на цілих 25 років

Фінські інструменти мають велику популярність по всьому світу. А все тому, що вони поєднують у собі якісні матеріали виготовлення, сучасні технології, а також багаторічні традиції створення знарядь праці та досвід фахівців. Абсолютно всі товари виробника відповідають світовим стандартам і завжди виправдовують очікування. При цьому не важливо, що ви купуєте пилкулопату або точилку для сокир Fiskars. У будь-якому випадку ви залишитеся задоволені покупкою.

32023.jpg


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: