5.0
( На 5 )

Категорії

Сокира туристична Fiskars X5 Збільшити для перегляду

Сокира туристична Fiskars X5

1015617


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

1 899грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина260 мм
Ширина172 мм
МатеріалВисоковуглецева шведська сталь (HRC55)
Гарантія25 років
Матеріал корпусаПоліамід армований скловолокном
Вага0,63 кг
Товщина32 мм

Інформація

Універсальна сокира Fiskars XXS X5 121123 (1015617) – найбільш компактний представник чудової лінійки сокир від всесвітньо відомого бренду. При цьому не дивлячись на свій розмір, зброя дозволяє ефективно розколювати поліни середнього розміру та вирішувати безліч інших завдань.

Сокира Fiskars XXS X5 121123 (арт. 1015617) створена таким чином, щоб приносити максимум користі власнику. Знаряддя наділене практичністю, надійністю, зручністю у використанні та стильним дизайном. Завдяки цьому виробу легко працювати і можливо застосовувати в різних ситуаціях. Сокирка чудово підійде для туристичних цілей: рубання дров для багаття, заточування кілочків, видалення сучків і т.д. До того ж невеликий розмір виробу робить його чудовим варіантом для автомобілістів.

Також перевагами інструменту можна вважати:
- Лезо, виготовлене із загартованої сталі високої марки.
- Зручну рукоятку з амортизаційним ефектом
- Заточування сокири під 35° за особливою технологією
- Антифрикційне покриття полотна
- рукоять з поверхнею, що запобігає ковзанню
- Гачкоподібне закінчення ручки, що підвищує безпеку використання.

Універсальна сокира Fiskars XXS X5 121123 (арт. старий 1015617) високо цінується користувачами за свої чудові властивості. Зброя продумана до дрібниць і буде корисною практично в будь-якій ситуації. Виготовлено воно із найкращих матеріалів з використанням інноваційних рішень. Конструкція інструменту створена таким чином, щоб знижувати навантаження на руки та спину під час роботи. За допомогою цього предмета інвентарю ви зможете швидше вирішувати господарські справи і при цьому менше втомлюватись.

Фінські майстри постаралися на славу створюючи туристичну сокиру Fiskars XXS X5 121123. Компанія дає гарантію на виріб строком на цілих 25 років! Не кожен виробник так упевнений у своїй продукції.

32023.jpg


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: