5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Туристичний комплект сокира та точило Збільшити для перегляду

Туристичний комплект сокира та точило

1052277


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

4 299грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина480 мм
Ширина30 мм
МатеріалГікорі та поліамід, високовуглецева шведська сталь (HRC55)
Висота200 мм
Гарантія25 років
Вага1,68 кг

Інформація

Комплект Сокира та Точилка Norden N12: Сила та Впевненість!

З Комплектом Сокира і Точилка Norden N12 ви знайдете не тільки потужний інструмент для колки колод діаметром до 20 см, але і найнадійніший спосіб завжди тримати ваші інструменти острыми. Давайте розглянемо, чому цей комплект вартий вашої уваги:

Колун Norden N12: Цей колун виконаний з повагою до північних традицій виготовлення топорів. Він ідеально підходить для колки колод діаметром 20 см, що забезпечує вам силу та впевненість у кожному ударі. Рукоятка топору виготовлена з високоякісної деревини гікорі, що не тільки надає їй природного вигляду, а й забезпечує надійність. Завдяки інноваційному коміру FiberComp, цей топор практично неможливо зламати.

Стругачка для ножів: З керамічним бруском, на якому чітко позначені канавки як для топорів, так і для ножів, ця точила допоможе вам завжди тримати ваші інструменти гострими. Рисунок на боці точилки вказує правильне положення для заточування топору та ножа.

З Комплектом Сокира і Точилка Norden N12 ви готові до найсерйозніших завдань. Будь то будівництво, підготовка дров для каміна або пригоди на природі, цей комплект забезпечить надійними інструментами. Виберіть якість і надійність, запропоновані нашими топорами, та переконайтеся в зручності точилки. Ваш наступний визов буде подоланий з легкістю та впевненістю завдяки цьому комплекту!


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: