5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Комплект сокира, ніж і точило Збільшити для перегляду

Комплект сокира, ніж і точило

1057913


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

3 299грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Універсальна Сокира XXS X5, Ніж і Точилка (1057913) - Досконалість у Кожній Деталі!

Коли справа стосується якісних інструментів, Fiskars заслуговує на вашу довіру. Наш набір, що включає універсальну сокиру XXS X5, ніж і точилку, створений для того, щоб зробити вашу роботу легше і більш ефективною. Давайте розглянемо ключові переваги цього набору:

Універсальна Сокира XXS X5: Ця сокира - ідеальне поєднання компактності та потужності. Він чудово справляється з різними завданнями - рубкою, будівництвом, садівництвом і туризмом. Легкий та зручний для перенесення завдяки своїм невеликим розмірам. Лезо сокири надійно зафіксовано у сокирі, гарантуючи вашу безпеку в процесі роботи. Гачкоподібна форма рукоятки запобігає вислизанню інструменту з рук.

Ніж: Універсальний у використанні та підходить для роботи з різними матеріалами. Ергономічна рукоятка ножа забезпечує надійний хват та комфорт при роботі.

Стругачка: Завжди під рукою, вона забезпечить гостроту ваших інструментів.

Набір Fiskars 1057913 - це ідеальне поєднання якості та зручності. Незалежно від того, в саду, в гаражі або в поході цей набір буде вашим надійним супутником. Виберіть Fiskars, виберіть надійність та професійну якість. Зробіть свою роботу більш легкою та ефективною з цим набором!


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: