5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Сокира-колун Fiskars X21 Збільшити для перегляду

Сокира-колун Fiskars X21

1015642


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

3 299грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина760 мм
Ширина208 мм
МатеріалВисоковуглецева шведська сталь (HRC55)
Гарантія25 років
Матеріал корпусаПоліамід армований скловолокном
Вага1,74 кг
Товщина38 мм

Інформація

Розмір сокири ідеально відповідає довжині захоплення, завдяки чому виробом можна завдавати точних і потужних ударів. При цьому сучасні матеріали виготовлення роблять зброю неймовірно міцною. Керувати практично неможливо зламати, вона витримує наїзд трактора.

Сокира-колун Fiskars X21 L 122473 являє собою один з кращих інструментів для заготівлі дров. Фінським інженерам вдалося створити максимально ефективний і практичний колун для розщеплення колод середнього діаметра. Виріб має ідеальний баланс за довжиною, розміром і вагою, завдяки чому робота з цим знаряддям перетворюється на задоволення. Один потужний удар і будь-яке поліно розлітається на цурки. Особлива форма леза дозволяє легко заготовляти великі обсяги деревини в короткі проміжки часу. Ця сокира має бути в господарстві у кожного.

Фінська компанія славиться своїми чудовими виробами та є лідером на ринку господарського інвентарю. Мало хто не знає фірмових помаранчевих кольорів бренду. Будь-який інструмент виробника – це результат праці сотень фахівців, які прагнуть задовольнити усі потреби користувача. Сокира-колун Fiskars X21 L 122473 не стала винятком і заслуговує на вашу пильну увагу. Якщо ви шанувальник якісних, надійних та довговічних інструментів, то ця зброя створена саме для вас.

Перше що виділяє сокиру серед аналогів – це її продумана конструкція. Лезо інструменту має спеціальні "щоки", що збільшують градус заточування і тим самим спрощують завдання розколювання колоди.

Головним завданням сокири-колуна є ефективне розколювання колод з найменшими витратами енергії користувача. З цим чудово справляється Fiskars X21 L 122473, який має оптимальні параметри та поєднує в собі сучасні технології з багаторічними традиціями виробництва знарядь праці. Лезо інструменту виготовлено з високоякісної сталі подвійного загартування. Воно покрите спеціальним антифрикційним матеріалом, який захищає інструмент від механічних пошкоджень. До того ж, завдяки цьому сокира не застряє в деревині. Навіть після тривалого використання, матеріал, що покриває лезо колуна не стирається, а ще щільніше заповнює собою всі мікропори леза.

Фінські інструменти мають велику популярність по всьому світу. А все тому, що вони поєднують у собі якісні матеріали виготовлення, сучасні технології, а також багаторічні традиції створення знарядь праці та досвід фахівців. Абсолютно всі товари виробника відповідають світовим стандартам і завжди виправдовують очікування. При цьому не важливо, що ви купуєте пилкулопату або точилку для сокир Fiskars. У будь-якому випадку ви залишитеся задоволені покупкою.

32023.jpg


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: