5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Туристичний комплект сокира та точило Збільшити для перегляду

Туристичний комплект сокира та точило

1051146


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

3 599грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина400 мм
Ширина25 мм
МатеріалГікорі та поліамід, високовуглецева шведська сталь (HRC55)
Висота180 мм
Гарантія25 років
Вага1,4 кг

Інформація

Туристичний комплект – ваш надійний супутник у світі пригод!

Ваша наступна пригода починається з надійного спорядження. Представляємо вам туристичний комплект, який включає все необхідне для комфортного життя на свіжому повітрі. Давайте познайомимося з основними компонентами набору:

Похідна сокира Norden N7: Ця невелика універсальна сокира стане вашим вірним супутником у походах. Він ідеально підходить для обрізки, рубання невеликих дерев і навіть створення запальничок. Рукоятка виготовлена з високоякісної деревини гікорі, що надає їй природного та привабливого вигляду. Завдяки інноваційному коміру FiberComp, вашу сокиру практично неможливо зламати.

Стругачка для ножів: З керамічним бруском, що має чіткі канавки як для сокир, так і для ножів, ця точила зробить заточування максимально простий. Малюнок на боці точилки вказує правильне положення для заточування сокири і ножа.

З туристичним комплектом ви готові до пригод. Незалежно від того, чи знаходитесь ви в лісі, на риболовлі чи на кемпінгу, цей комплект забезпечить вас усім необхідним. Виберіть надійність та якість, які пропонують вам наші сокири, та насолоджуйтесь комфортом у поході. Ваша наступна пригода тільки починається!


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: