5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Сокира-колун Fiskars Norden N12 Збільшити для перегляду

Сокира-колун Fiskars Norden N12

1051144


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

3 799грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина580 мм
Ширина200 мм
МатеріалВисоковуглецева шведська сталь (HRC55)
Гарантія25 років
Матеріал корпусаГікорі та поліамід
Вага1,153 кг
Товщина30 мм

Інформація

Сокира-колун Fiskars Norden N12 1051144 - це вдала спроба фінських майстрів об'єднати сучасні технології з більш ніж трьохсотрічними традиціями виробництва знарядь праці. Для виготовлення даного інструменту використовується високоякісна деревина гікорі, яка надає виробу природного та автентичного вигляду. При цьому сокира має оригінальний дизайн та продуману форму леза. Зброя поєднує в собі найкращі якості нордського господарського приладдя, яке завжди славилося ефективністю та надійністю.

Сокира Fiskars Norden N12 1051144 можна вважати універсальною, тому що вона підходить для виконання роботи будь-якого характеру. Його гостре як бритва лезо та ергономічна рукоять роблять інструмент просто незамінним при будівництві та колці полін. Виробник постарався створити сокиру, яка стане в нагоді в будь-якій ситуації і завжди буде максимально корисною. За допомогою цього інструменту ви з легкістю зможете розколювати колоди завтовшки 20 см, обрубувати гілки, заточувати кілочки і просто рубати деревину – живу та суху.

Будь-яку свою продукцію фінський виробник доводить до досконалості. Представлена модель стала винятком і може похвалитися неперевершеними експлуатаційними властивостями. Перш ніж надійти у продаж сокира Fiskars Norden N12 1051144 пройшла безліч тестів та перевірок якості, щоб ви змогли скористатися зброєю, що відповідає всім вашим запитам. При цьому інструмент залишається конструктивно простим, відповідно надійним. Господарська приналежність здатна витримати високі навантаження та щоденне використання протягом довгих років.

Сокира-колун Fiskars Norden N12 1051144 - це чудовий баланс, об'єднаний з міццю кожного удару при мінімальних трудовитратах. Досяг подібного результату виробник шляхом використання перевірених роками розробок та нових ідей.

32069.jpg


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: