5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Сокира-колун Fiskars X25 Збільшити для перегляду

Сокира-колун Fiskars X25

1015643


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

3 499грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина774 мм
Ширина235 мм
МатеріалВисоковуглецева шведська сталь (HRC55)
Гарантія25 років
Матеріал корпусаПоліамід армований скловолокном
Вага2,54 кг
Товщина45 мм

Інформація

Якщо вам потрібна професійна зброя для заготівлі дров, то сокира-колун Fiskars X25 XL 122483 (1015643) - це те, що вам потрібно. Інструмент виготовлений у найкращих традиціях фінських майстрів та може похвалитися неперевершеними експлуатаційними властивостями.

Головними, але далеко не останніми перевагами колуна Fiskars X25 XL 122483 (1015643) можна вважати особливе покриття леза, опрацьовану конструкцію рукоятки та 25 років гарантії на виріб. Виробник повністю впевнений у своєму продукті, а все тому, що інструмент має величезний запас міцності і навіть може витримати наїзд танка. Ви зможете багато років користуватися даним знаряддям, а воно залишатиметься таким же надійним і ефективним.

Як і вся продукція фінського виробника, ця модель доведена до досконалості. Інструмент не лише практичний та ефективний, але й повністю безпечний для користувача. Головка сокири ніколи не злетить з сокирища, оскільки міцно спаяна з нею. Кінець рукоятки має форму гака, щоб сокира не вислизнула з рук. Також у комплекті зі зброєю йде зручний чохол для зберігання та транспортування.

Фінські інструменти мають велику популярність по всьому світу. А все тому, що вони поєднують у собі якісні матеріали виготовлення, сучасні технології, а також багаторічні традиції створення знарядь праці та досвід фахівців. Абсолютно всі товари виробника відповідають світовим стандартам і завжди виправдовують очікування. При цьому не важливо, що ви купуєте пилкулопату або точилку для сокир Fiskars. У будь-якому випадку ви залишитеся задоволені покупкою.

32023.jpg


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: