5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Сокира-колун Fiskars X11 Збільшити для перегляду

Сокира-колун Fiskars X11

1015640


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

2 699грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина490 мм
Ширина198 мм
МатеріалВисоковуглецева шведська сталь (HRC55)
Гарантія25 років
Матеріал корпусаПоліамід армований скловолокном
Вага1,18 кг
Товщина32 мм

Інформація

Перше та основне призначення сокири – це заготівля дров. Продуманий дизайн та ефективний кут заточування леза Fiskars S X11 (122443) роблять колку полін та рубку неймовірно простими заняттями.

Сокира-колун Fiskars S X11 122443 – це універсальна модель, призначена як для заготівлі дров, так і для будівельних робіт. Виготовлений інструмент із високоякісної шведської сталі подвійного гарту, завдяки чому знаряддя здатне витримувати величезні навантаження. Компактна та ефективна сокира S X11 122443 чудово підходить для щоденного використання у господарстві. Фінський виробник постарався на славу, створюючи цей чудовий інструмент.

Для будь-якого професіонала, який працює із заготівлею дров і навіть для любителя простих подорожей, компанія Fiskars є гідним прикладом турботи виробника про якість своїх товарів. Розробляючи продукцію, компанія прагне задовольнити усі потреби користувача. Не підвела вона і цього разу - сокира Fiskars S X11 (122443) має чудові експлуатаційні властивості і може бути використана у величезній кількості ситуацій.

З цим інструментом ви зможете запастися деревиною на зиму в найкоротші терміни. Також знаряддя добре справляється і з будівельними та столярними завданнями. За допомогою нього ви без проблем обстругати поліно, зрубати сучки з деревини.

Стане в нагоді дана модель колуна і на природі. Під час пікніка, риболовлі, полювання інструмент буде просто незамінним. Він допоможе видобути дров для багаття, розбити намет або спорудити укриття від дощу. А завдяки невеликій вазі та компактному розміру виріб не створюватиме труднощів при транспортуванні.

Фінські інструменти мають велику популярність по всьому світу. А все тому, що вони поєднують у собі якісні матеріали виготовлення, сучасні технології, а також багаторічні традиції створення знарядь праці та досвід фахівців. Абсолютно всі товари виробника відповідають світовим стандартам і завжди виправдовують очікування. При цьому не важливо, що ви купуєте пилкулопату або точилку для сокир Fiskars. У будь-якому випадку ви залишитеся задоволені покупкою.

Сокира-колун Fiskars S X11 122443 є відмінним прикладом майстерності фінських фахівців. Є цілих п'ять причин, чому варто купити цей чудовий інструмент:
1. Високоякісні матеріали виготовлення – сталь подвійного гарту, армований скловолокном поліамід. Зброя здатна витримувати високі навантаження і зберігатиме свої властивості навіть при щоденному використанні.
2. Лезо колуна заточене під максимально ефективним кутом в 35° і має антифрикційне покриття, завдяки якому виріб не застряватиме в деревині.
3. Невелика вага та відмінний баланс інструменту дозволяють працювати їм навіть однією рукою.
4. Сокир має ергономічну форму і покриття, що запобігає вислизу.
5. Додаткову надійність у питанні утримання колуна в руках додає загнутий у формі гака кінець рукояті.

32023.jpg


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: