5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Комплект сокира та точило Збільшити для перегляду

Комплект сокира та точило

1052276


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

3 799грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина480 мм
Ширина30 мм
МатеріалГікорі та поліамід, високовуглецева шведська сталь (HRC55)
Висота200 мм
Гарантія25 років
Вага1,65 кг

Інформація

Комплект Сокира і Точилка: Ваш вірний супутник у світі будівництва та пригод!

Якщо ви будівельник, любитель активного відпочинку або просто цінуєте надійні інструменти, наш Комплект Сокира і Точилка - ідеальний вибір для вас. Давайте розглянемо, чому цей комплект такий особливий:

Сокира будівельника Norden N10: Виготовлена з повагою до скандинавських традицій виготовлення сокир. Ця невелика сокира ідеально підходить для рубки дров та створення запальничок. Зі зручними розмірами, він легко використовується однією рукою. Рукоятка сокири виготовлена з високоякісної деревини гікорі, що не тільки надає їй природного вигляду, але й забезпечує надійність. І завдяки інноваційному коміру FiberComp цю сокиру практично неможливо зламати.

Сокира Fiskars: Друга сокира в комплекті надає вам додаткові можливості для вирішення різних завдань.

Стругачка для ножів: З керамічним бруском, на якому чітко позначені канавки як для сокир, так і для ножів, ця точила зробить заточування максимально зручним. Малюнок на бічній стороні точилки покаже вам правильне положення для заточування сокири та ножа.

З Комплектом Сокира і Точилка ви завжди готові до дії. Незалежно від того, чи потрібно рубати дрова, будувати щось нове або вирушати в пригоду на свіжому повітрі, цей комплект забезпечить вас надійними інструментами. Виберіть якість і надійність, пропоновані нашими сокирами, та оцініть зручність точилки. Ваше наступне будівельне чи пригодницьке завдання буде легким та успішним із цим комплектом!


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: