5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Світлодіодні прожектори LAZER GRILLE KIT на Toyota Hilux 2017 -... Збільшити для перегляду

Світлодіодні прожектори LAZER GRILLE KIT на Toyota Hilux 2017 -...

GK-HILUX-01K


Lazerlamps (Великобритания)


Новий товар

33 080грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

МатеріалАлюміній
Потужність90Вт
Світловий потік8200 люмен
Кількість світлодіодів8 шт
Термін служби світлодіода50 000 годин
Стандарт пило- та вологозахистуIP69K
Вага2000 г.
Напруга9-32V

Інформація

Для забезпечення високої якості установки додаткового освітлення на автомобіль, в комплекті Lazer Grille передбачені спеціальні кронштейни, які дозволять швидко і надійно встановити ліхтарі Lazer High Performance на решітку радіатора більшості автомобілів. Ліхтарі спроектовані так, щоб гармонійно поєднуватися зі стилем будь-якого автомобіля, від легкових до позашляховиків. При цьому регулювання освітлення залишається завжди доступною.

Комплект Toyota Hilux 2017 призначений для автомобілів серії MY16 і вище. Він включає в себе дві фари Triple-R 750 High Performance, комплект проводки, і 4 кронштейна які спроектовані для надійного кріплення зі стандартною гратами автомобіля. Кронштейни виготовлені з матеріалу ASA (акрилонітрил стирол акрілат) який відомий своєю міцністю і стійкістю до ультрафіолетових випромінювань, атмосферних і хімічних впливів, завдяки чому з року в рік вони будуть в отличном состоянии. Корпус LAZER GRILLE KIT виготовлений з алюмінію, а лінзи з полікарбонату. Фари мають високий ступінь захисту від вологи IP69K, завдяки чому їх можна використовувати практично в будь-яких умовах. Гарантія на пристрій 5 років. Виробництво Великобританія.

Lazer Grille Integration Kits повністю оптимізовані для використання з високопродуктивними світлодіодними прожекторами Triple-R 750.

 


К сожалению, отзывов пока нет ☹

21 інших товарів в цій категорії: