5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Світлодіодна балка Lazerlamps Triple-R 24 Збільшити для перегляду

Світлодіодна балка Lazerlamps Triple-R 24

00R24-B


Lazerlamps (Великобритания)


Новий товар

52 960грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

МатеріалАлюміній
Потужність270 Вт
Світловий потік16 400 люмен
Кількість світлодіодів24 шт
Термін служби світлодіода50 000 годин
Стандарт пило- та вологозахистуIP67
Вага3420 грам
Напруга9-32V

Інформація

riple-R 24 забезпечує п'ятикратну пікову інтенсивність, забезпечуючи світлодіодне рішення середньої дальності, яке удосконалить нічне водіння при слабкому освітленні, і в умовах бездоріжжя.

Triple-R 24 включає 24 потужних світлодіодів, які б виробляли 24 600 люменів при потужність 270 Вт. Потужність світла, досягає 1 люкс на відстані 1100 м, при довжині 30 дюймів - це феноменальний рівень освітленості. За допомогою використання системи з потрійними лінзами Triple-R можна легко адаптувати діаграму спрямованості для забезпечення додаткового розсіювання, коли це потрібно.

Складається з нашої унікальної вакуумно-металізованої відбиває системи оптимізованого CAE радіатора і електронної системи управління температурним режимом. Крім того, світлодіоди встановлені таким чином, що, зменшується «розкид» і поліпшуються характеристики освітлення в туман або, коли багато пилу.

Як і всі продукти Lazer, ми розробляємо наші продукти самостійно, використовуючи найсучасніші і передові технології компонентів, щоб максимізувати продуктивність і надійність. Унікальний дизайн серії Triple-R поряд з повністю алюмінієвим корпусом, дихаючої мембраною Gore-Tex і практично не б'ється кришкою лінзи з полікарбонату означає, що Triple-R 24 буде добре виглядати навіть в найскладніших умовах.

Ліхтар поставляється з комплектом проводки для автомобіля, бічними кронштейнами і центральними розсувними кріпленнями, що забезпечує максимальну гнучкість і простоту установки на автомобіль. Для їзди по бездоріжжю Triple-R 24 пропонує універсальність і продуктивність, які важко перевершити.

 


К сожалению, отзывов пока нет ☹

21 інших товарів в цій категорії: