5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Світлодіодна балка Lazerlamps Linear-36 Збільшити для перегляду

Світлодіодна балка Lazerlamps Linear-36

0L36-LNR


Lazerlamps (Великобритания)


Новий товар

35 880грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

МатеріалАлюміній
Потужність126 Вт
Світловий потік13 500 люмен
Кількість світлодіодів36 шт
Термін служби світлодіода50 000 годин
Стандарт пило- та вологозахистуIP67
Вага2700 грам
Напруга9-32V

Інформація

Завдяки низькопрофільному аеродинамічному корпусу, плавним лініям і сучасним конструктивним особливостям, Linear-36 являє собою схвалений ECE допоміжний світлодіодний прожектор, який легко поєднується практично з будь-яким сучасним автомобілем. Linear-36 це пристрій з кращими в своєму класі характеристиками освітлення, які досягнуті в результаті тривалої розробки і тестування. Може застосовуватися як в автоспорті, так і для повсякденного використання на дорогах.

При довжині 982 мм (39 дюймів) в ньому встановлено 36 світлодіодів, який були ретельно відібрані за потужністю і колірну температуру в 5000 кельвінів. Сила світла в пристрої 13 500 люмен, а на відстані до 470 м світловий потік буде досягати до 1 люкса, що є нормою далекого освітлення в Європі. А широкий кут розсіювання світла вліво і вправо робить нічне водіння набагато приємніше і безпечніше. Світлодіоди розташовані таким чином, щоб при монтажі на даху не створювалося відблисків при цьому це ніяк не впливає на аеродинаміку, прожектора яка знижують шум вітру при швидкісній їзді.

Як і всі продукти Lazer, лампа виготовлена в Великобританії в відповідності зі строгими стандартами, з гарантованою якістю збірки і експлуатаційними характеристиками і підкріплена нашої 5-річною гарантією. «Неруйнівного» полікарбонатний об'єктив має довічну гарантію і покритий твердим лаком для захисту від подряпин.

 


К сожалению, отзывов пока нет ☹

21 інших товарів в цій категорії: