5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Світлодіодна балка Lazerlamps T24 Evolution Збільшити для перегляду

Світлодіодна балка Lazerlamps T24 Evolution

0024-EVO-B


Lazerlamps (Великобритания)


Новий товар

44 840грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

МатеріалАлюміній
Потужність262 Вт
Світловий потік24 816 люмен
Кількість світлодіодів24 шт
Термін служби світлодіода50 000 годин
Стандарт пило- та вологозахистуIP69K
Вага3084 грам
Напруга9-32V

Інформація

T24 Evolution найкраще рішення освітлення для позашляховиків, він являє собою прожектор який обов'язково потрібно побачити щоб повністю оцінити його продуктивність і якість збірки. При довжині 1м T24 ідеально підходить для кріплення на даху. Незалежно від місця кріплення Т24 забезпечує 24 816 люмен, світловий потік досягає 1.3 км (0,25 люкс).

Вдосконалені 11W світлодіоди високої щільності забезпечують світловий потік потужністю 1 люкс на відстань до 680 м. Удосконалена електроніка разом зі складними системами управління температурним режимом і сверхотражающімі вакуумно-металізованими відбивачами об'єднує діаграму спрямованості променя «Drive», оптимізовану для низькошвидкісних застосувань, де пріоритетом є хороший круговий огляд. Колірна температура в 5000 кельвінів була підібрана не випадково, вона дозволяє збільшити чіткість і знижує навантаження на очі в порівнянні з більш високими колірними температурами.

Крім продуктивності T24 Evolution розрахований на тривалий термін служби. Гарантія на пристрій 5 років і довічна гарантія на «б'ються» полікарбонатні лінзи, які покриті твердим лаком для захисту від подряпин. Лампа здатна витримати досить складні умови навколишнього середовища, а ступінь захисту IP69K запобігає поломку пристрою при впливі на нього вологи або пилу. Пристрій залишається повністю робочим навіть при самих екстремальних температурах і рівні вологості. Корпус прожектора повністю алюмінієвий що надає йому міцності і жорсткості. А обробка спеціальним покриттям забезпечує стійкість до корозії.

Завдяки безшовному низькопрофільному дизайну нова серія T24 Evolution тепер не тільки простіше в установці, але і більш стійка до бруду, снігу і скупчень льоду, а сучасний дизайн гарантовано доповнить і поліпшить зовнішній вигляд автомобіля.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

21 інших товарів в цій категорії: