5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Світлодіодна балка Lazerlamps Linear-18 Збільшити для перегляду

Світлодіодна балка Lazerlamps Linear-18

0L18-LNR


Lazerlamps (Великобритания)


Новий товар

22 320грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

МатеріалАлюміній
Потужність63 Вт
Світловий потік6750 люмен
Кількість світлодіодів18 шт
Термін служби світлодіода50 000 годин
Стандарт пило- та вологозахистуIP67
Вага1090 грам
Напруга9-32V

Інформація

Linear-18 - це затверджене ECE схвалене для використання на дорогах, універсальне і економічне рішення для додаткового освітлення вашого автомобіля,, яке забезпечує значну перевагу в порівнянні з будь-якими оригінальними фарами. Linear-18 ідеально підходить для транспортних засобів, де правила дозволяють підключати одну лампу безпосередньо до стандартних фарам, і, зокрема, коли лампа встановлюється низько в передній частині автомобіля.

Використовуючи високоефективні світлодіоди 3 Вт, Linear-18 видає 6750 люмен і від 1 люкс до 428 м, що забезпечує вражаючу продуктивність, враховуючи, що лампа споживає тільки 63 Вт при споживаної струмі 4,4 А. Розподіл світла найкраще описати як «широке» , забезпечує зручне розподіл світла вліво / вправо, з порівняно меншим розкидом вгору / вниз (в порівнянні з еквівалентним ST або Triple -R прожектором), що робить Linear-18 особливо добре підходить для більш низьких монтажних положень, таких як решітка радіатора автомобіля.

При довжині всього 532 мм, висотою всього 40 і трохи більше 1 кг Linear-18 являє собою допоміжний світлодіодний світло, який можна інтегрувати практично в будь-який автомобіль без шкоди для дизайну автомобіля. Передня лінза з бескаркасного полікарбонату без рамки, покрита твердим лаком, забезпечує поліпшені аеродинамічні характеристики і запобігає утворенню льоду / снігу / бруду, які могли б вплинути на розподіл світла.

 


К сожалению, отзывов пока нет ☹

21 інших товарів в цій категорії: