5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Кріплення світлодіодних балок Lazer Lamps на дах Збільшити для перегляду

Кріплення світлодіодних балок Lazer Lamps на дах

3001-C-47-K


Lazerlamps (Великобритания)


Новий товар

3 560грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Лінійка універсальних монтажних комплектів Lazer Lamps для монтажу прожекторів на дах включає в себе кронштейни з нержавіючої сталі, призначених для полегшення установки освітлювальних приладів, що монтуються на даху, довжиною від 39 до 52 дюймів. Доступні кронштейни різної висоти в тому числі і для транспортних засобів з перилами на даху.

Виготовлені вони з нержавіючої сталі А2 і покриті стійким до ультрафіолетового випромінювання порошковим покриттям. Кронштейни повністю стійкі до корозії відповідно до автомобільними стандартами якості, а також поставляються зі спеціальними потайними кріпленнями, які захищають від крадіжки. Для монтування прожекторів різної довжини використовуються циліндричні розпірки, які призначені для їх позиціонування.

Прикріпити кронштейни на автомобіль можна до рейлингам або на дах автомобіля (Ширина кронштейна «без рейлинга» становить 25мм). Кріплення виконується за допомогою чорних заклепок, які забезпечують надійну фіксацію і збереження відмінного зовнішнього вигляду. У комплекті є кабельні введення, які забезпечують акуратний і герметичний введення кабелю на даху або в багажнику. Також в комплекті передбачені електричні термоусадочні стикові з'єднання, які забезпечать цілісність кабельного з'єднання після проходження на дах.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

21 інших товарів в цій категорії: