5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Світлодіодна балка Lazerlamps Linear-6 Збільшити для перегляду

Світлодіодна балка Lazerlamps Linear-6

0L06-LNR


Lazerlamps (Великобритания)


Новий товар

9 840грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

МатеріалАлюміній
Потужність21 Вт
Світловий потік16 400 люмен
Кількість світлодіодів6 шт
Термін служби світлодіода50 000 годин
Стандарт пило- та вологозахистуIP67
Вага495 грам
Напруга9-32V

Інформація

При довжині всього 232 мм, висотою всього 40 і вазі менше 500 г Linear-6 є допоміжним світлодіодний світло, який можна інтегрувати практично в будь-який автомобіль без шкоди для дизайну автомобіля. Передня лінза з бескаркасного полікарбонату без рамки, покрита твердим лаком, забезпечує поліпшені аеродинамічні характеристики і запобігає утворенню льоду / снігу / бруду, які могли б вплинути на розподіл світла.

Там, де потрібно економічне рішення для допоміжного освітлення, яке забезпечує чудові характеристики освітлення дальнім світлом в порівнянні з будь-якими оригінальними фарами, Linear-6 забезпечує це. Як і всі продукти Lazer, лампа виготовлена в Великобританії в відповідності зі строгими стандартами, з гарантованою якістю збірки і експлуатаційними характеристиками і підкріплена нашої 5-річною гарантією.

У Linear-6 використовується високоефективна світлодіодна технологія 3 Вт, яка в сукупності забезпечує 2250 люмен і 1 люкс до 250 м; Вражає, з огляду на, що лампа споживає тільки 21 Вт і споживає струм 1,5 А. Розподіл світла найкраще описати як «широке», забезпечує зручне розподіл світла вліво / вправо, з порівняно меншим розкидом вгору / вниз (в порівнянні з еквівалентним ST або Triple -R прожектором), що робить Linear-6 особливо добре підходить для більш низьких монтажних положень, таких як решітка радіатора автомобіля

 


К сожалению, отзывов пока нет ☹

21 інших товарів в цій категорії: