5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Прожектор світлодіодний Utility 45 Gen2 Збільшити для перегляду

Прожектор світлодіодний Utility 45 Gen2

00U45-G2


Lazerlamps (Великобритания)


Новий товар

8 560грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

МатеріалАлюміній
Потужність44 Вт
Світловий потік4560 люмен
Кількість світлодіодів4 шт
Термін служби світлодіода50 000 годин
Стандарт пило- та вологозахистуIP67
Вага1260 грам
Напруга9-32V

Інформація

Utility-45 - це надпотужний модернізований в 2018 році прожектор, який забезпечує найкращу видимість, велику інтенсивність і поліпшений розподіл світла. Потужність в 50 люкс, забезпечує оптимальний світло для їзди в нічний час, в поєднанні з конструктивними особливостями, які забезпечують максимальну функціональність і надійність, Utility 45 Gen2 є дуже хорошим вибором як для невеликого легкового автомобіля, так і для позашляховиків.

Як і всі продукти Lazer, фари виготовлені в Великобританії в відповідності зі строгими стандартами, з гарантованою якістю збірки і експлуатаційними характеристиками і підкріплена нашої 5-річною гарантією. «Неруйнівного» полікарбонатний об'єктив має довічну гарантію і покритий твердим лаком для захисту від подряпин.

4 світлодіода високою площині забезпечують потужність в 4560 люменів, які досягаються за допомогою вакуумно-металізованої оптики розробленої і спроектованої в Великобританії з використанням передового програмного забезпечення для проектування і моделювання світла. В результаті більшу кількість світла розподіляється по більшій площі, а колірна температура світла підібрана таким чином, щоб зображення залишалося максимально чітким і знижувалося навантаження на очі.

Крім основних характеристик освітлення серія Utility - це продукти які призначені для роботи в найсуворіших умовах. Полікарбонатна лінза з твердим лаковим покриттям забезпечує водонепроникність і захист від пилу. Прожектор Utility-45 має 5-річну гарантію, він пройшов безліч випробувань на відповідність нормам ЄС щодо стійкості до вібрацій, ударів і корозії.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

21 інших товарів в цій категорії: