5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Світлодіодні прожектори LAZER GRILLE KIT на VW Amarok 2011-2016 Збільшити для перегляду

Світлодіодні прожектори LAZER GRILLE KIT на VW Amarok 2011-2016

K-VWA-02K


Lazerlamps (Великобритания)


Новий товар

33 080грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

МатеріалАлюміній
Потужність90Вт
Світловий потік8200 люмен
Кількість світлодіодів8 шт
Термін служби світлодіода50 000 годин
Стандарт пило- та вологозахистуIP69K
Вага2000 г.
Напруга9-32V

Інформація

Для того щоб швидко якісно встановити додаткове світло на ґрати радіатора найпопулярніших транспортних засобів в комплект VW AMAROK (2011+) GRILLE KIT входять спеціальні кріпильні кронштейни. Дизайн пристрою спроектований таким чином, щоб гармонійно поєднуватися з дизайном практично будь-якого автомобіля.

Комплект VW Amarok, призначений для автомобілів MY11 і включає в себе пару світлодіодних фар Triple-R 750, комплект проводки і 4 кронштейна які спроектовані для кріплення на стандартні решітки радіатора. Виготовлені вони з матеріалу ASA, який відомий своєю міцністю, стійкістю до ультрафіолетового випромінювання, атмосферних і хімічних впливів, завдяки чому прожектор буде відмінно виглядати навіть при тривалій експлуатації. Корпус LAZER GRILLE KIT виготовлений з алюмінію, а лінзи з полікарбонату. Фари мають високий ступінь захисту від вологи IP69K, завдяки чому їх можна використовувати практично в будь-яких умовах. Гарантія на пристрій 5 років. Виробництво Великобританія.

Комплект включає в себе дві LED фари Triple-R 750 High Performance з 4 світлодіодними прожекторами, комплект проводки, і 4 кронштейна які спроектовані для надійного кріплення на зі стандартною гратами автомобіля.

 


К сожалению, отзывов пока нет ☹

21 інших товарів в цій категорії: