5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Прожектор світлодіодний Lazerlamps ST 4 Evolution Збільшити для перегляду

Прожектор світлодіодний Lazerlamps ST 4 Evolution

0004-EVO-B


Lazerlamps (Великобритания)


Новий товар

12 720грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Матеріалалюміній
Потужність47 Вт
Світловий потік4136 люмен
Кількість світлодіодів4 шт
Термін служби світлодіода50 000 годин
Стандарт пило- та вологозахистуIP69K
Вага670 грам
Напруга9-32V

Інформація

ST4 Evolution це універсальний світлодіодний прожектор, який має досить популярний форм фактор на ринку тюнінгу пікапів і позашляховиків. Про невеликі розміри (204 мм) ST4 забезпечує досить потужний світловий потік. Сертифікат ECE гарантує що прожектор повністю підходить для установки в існуючу електричну систему автомобіля.

Вдосконалені 11W світлодіоди високої щільності забезпечують світловий потік потужністю 4136 люмен. Удосконалена електроніка разом зі складними системами управління температурним режимом і сверхотражающімі вакуумно-металізованими відбивачами об'єднує діаграму спрямованості променя «Drive», оптимізовану для низькошвидкісних застосувань, де пріоритетом є хороший круговий огляд. Колірна температура в 5000 кельвінів була підібрана не випадково, вона дозволяє збільшити чіткість і знижує навантаження на очі в порівнянні з більш високими колірними температурами.

Крім продуктивності ST4 Evolution розрахований на тривалий термін служби. Гарантія на пристрій 5 років і довічна гарантія на «б'ються» полікарбонатні лінзи, які покриті твердим лаком для захисту від подряпин. Лампа здатна витримати досить складні умови навколишнього середовища, а ступінь захисту IP69K запобігає поломку пристрою при впливі на нього вологи або пилу. Пристрій залишається повністю робочим навіть при самих екстремальних температурах і рівні вологості. Корпус прожектора повністю алюмінієвий що надає йому міцності і жорсткості. А обробка спеціальним покриттям забезпечує стійкість до корозії.

Завдяки безшовному низькопрофільному дизайну нова серія ST4 Evolution тепер не тільки простіше в установці, але і більш стійка до бруду, снігу і скупчень льоду, а сучасний дизайн гарантовано доповнить і поліпшить зовнішній вигляд автомобіля.

 


К сожалению, отзывов пока нет ☹

21 інших товарів в цій категорії: