5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Ніж загального призначення Fiskars з чохлом Збільшити для перегляду

Універсальний ніж Fiskars з чохлом

1001622


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

749грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина225 мм
Ширина50 мм
Висота222 мм
Гарантія5 років
Вага0,07 кг

Інформація

Ножі від фінської компанії Fiskars давно вже стали показником якості та надійності. Виготовлені із застосуванням найсучасніших технологій та матеріалів, клинки чудово справляються зі своїми функціями. За багато років створення різальних інструментів виробник довів свою продукцію до досконалості. Зручні, практичні та ефективні вироби користуються популярністю в усьому світі. Кожна нова модель має свою особливість і може порадувати свого власника чудовими експлуатаційними властивостями. Чого тільки вартий ніж загального призначення Fiskars з чохлом K40 125860, представлений у нашому інтернет-магазині.

Для чого може знадобитися ніж загального призначення Fiskars 125860 Ніж – це незамінний інструмент, який має бути у кожному господарстві. Його використовують повсюдно для вирішення великої кількості завдань. При чому найбільш затребуваним є універсальний ніж, яким є модель загального призначення Fiskars 125860. Цей клинок дозволяє однаково ефективно виконувати різні види робіт:

підрізування рослин;
обробка деревини;
зачищення проводів;
нарізка овочів та багато іншого.
У народі цей тип ножа називається «поплавець» так як зброя не тоне у воді. Саме тому меч ідеально підходить для використання на риболовлі. За допомогою K40 125860 ви легко зможете обрізати волосінь, почистити рибу, нарізати наживку. При цьому лезо інструменту не заіржавіє від контакту з водою, оскільки покрите спеціальним захисним складом.

Стане в нагоді подібний різальний інструмент у поході та на полюванні, тому що має невеликий розмір і відмінно підходить для обробки шкіри та м'яса. У лісі дуже важливо мати під рукою гострого та вірного помічника. Ніж допоможе з установкою намету, з заточування кілочків, обрізанням гілок, а можливо і захистом від диких тварин. Якісне екіпірування – це перше правило будь-якого мандрівника, адже від цього залежить, як комфорт перебування на природі, так і безпека.

Ніж загального призначення Fiskars 125860 – це поєднання багаторічних традицій виготовлення клинків та інноваційного підходу фахівців компанії. Фінські майстри попрацювали на славу створюючи цей справді чудовий інструмент. У ньому врахована кожна дрібниця, завдяки чому знаряддя задовольняє всі потреби власника. Вже тисячі садівників, рибалок, мисливців та простих користувачів оцінили переваги даного клинка. А тепер можливість придбати якісний брендовий інструмент є й у вас.

Модель K40 125860 має чудові властивості, які швидко завойовують ваше серце. Виріб легкий та має невеликий розмір, завдяки чому ви можете носити його навіть у кишені. Це чудова новина для мандрівників, оскільки вільне місце у рюкзаку – це завжди дефіцит. Ідеальний баланс і зручна рукоять роблять використання клинка особливо приємним. Ніж ніколи не вислизне у вас з рук, адже пластикова ручка має спеціальне покриття, що запобігає ковзанню.

Ніж не потрапляє в категорію холодної зброї, тому ви спокійно зможете носити її завжди і будь-де. По суті, це універсальна ріжуча зброя для щоденного використання.

Особливо варто відзначити якість заточування, яке може триматися дуже довго. При цьому виріб довговічний і зможе прослужити вам довгі роки. Все що потрібно робити для цього – використовувати спеціальну точилку для ножів Fiskars, яка заточує лезо під спеціальним кутом. А також зберігати виріб у піхвах, щоб клинок не псувався.

Незважаючи на велику кількість переваг ножа загального призначення Fiskars 125860, його можна придбати за розумною вартістю. Цей виріб доступний на продажу на нашому сайті і вже чекає на свого власника. Телефонуйте нам у будь-який час. Наші фахівці постійно на зв'язку та готові відповісти на будь-які питання.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: