5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Пила пряма Fiskars QuikFit Збільшити для перегляду

Пила пряма Fiskars QuikFit

1000692


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

1 599грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина673 мм
Ширина154 мм
МатеріалПластик, загартована сталь
Гарантія5 років
Вага0,59 кг

Інформація

Пила Fiskars QuikFit 136528 – Ваш Надійний Садовий Помічник

Вступ: Садівники, зустрічайте вашого нового вірного супутника! Пила Fiskars QuikFit 136528 (арт. 1000692) - це інструмент, без якого неможливо уявити догляд за вашим садом. Вона створена, щоб полегшити вам життя та спростити роботу з догляду за рослинами. Сьогодні у нас є унікальна пропозиція: купіть пилку Fiskars QuikFit 136528 зараз і отримайте надійного партнера для вашого саду!

Чому пила Fiskars QuikFit 136528 - це найкращий вибір для вас:

Чудова якість: Ця пилка виготовлена з урахуванням усіх потреб користувачів. Вона практична, надійна і добре протистоїть зносу.

Гостро як бритва, виконане із загартованої сталі високої марки, забезпечує ефективне розпилювання як живої, так і сухої деревини. Ваші дерева будуть виглядати акуратними та здоровими.

Універсальність: Зуби розташовані так, щоб можна було пиляти в обидва боки, що робить цей інструмент ще зручнішим у використанні.

Робота на висоті: Пила Fiskars QuikFit 136528 може використовуватися як з довгим, так і з живцем, що розкладається, що дозволяє вам спилювати гілки на великій висоті без необхідності використовувати драбину.

Ми співпрацюємо з фінським брендом офіційно, тому у нас найнижчі ціни. Ви більше ніде не знайдете систему змінних насадок QuikFit дешевше, ніж на нашому сайті.

Висновок: Не пропустіть можливість стати власником цього дивовижного інструменту, який стане вашим вірним помічником у саду. Зв'яжіться з нами вже зараз, і ми доставимо пилку Fiskars QuikFit 136528 (арт. 1000692) до вас найближчим часом. Подбайте про здоров'я своїх рослин з легкістю та стилем!

Не проґавте цю унікальну можливість. Замовте пилку Fiskars QuikFit 136528 сьогодні і перетворите догляд за садом насолоду.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

25 інших товарів в цій категорії: