5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Зменшена ціна!

-5%

Автомобільна маркіза з кімнатою та LED підсвіткою ORPRO 2.5х2.5м Збільшити для перегляду

Автомобільна маркіза з кімнатою та LED підсвіткою ORPRO 2.5х2.5м

AD2405


ORPRO (Украина)


Новий товар

22 800грн

24 000грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Комплект автомобільної маркізи ORPRO 2.5х2.5м з бічною стінкою і кімнатою - це зручний і корисний аксесуар для мандрівників, любителів відпочинку на природі з сім'єю, для рибалок і мисливців. Завдяки універсальності комплекту, можна використовувати тент з бічною стінкою, або ж перетворити його на повноцінну кімнату-прибудову.

Маркіза поставляється в міцному чохлі з ПВХ, стійкого до будь-яких погодних аномалій, ультрафіолету і механічних пошкоджень, при їзді по бездоріжжю. Подвійна блискавка легко закривається і має можливість додатково надягати замок. Основа маркізи - алюмінієвий профіль на якому закріплені всі елементи (телескопічні стійки, розпірні стійки і т.д.). При установці маркізи тканина не виконує роль несучого елемента, а лише лягає на алюмінієву конструкцію. Сама маркіза виконана з високоміцної тканини Oxford 420D Ripstop з водовідштовхувальним просоченням і шаром поліуретанового напилення. Автомобільний бічний тент має розмір 2.5х2.5 метра.

Посередині маркізи, з внутрішньої сторони, інтегровано лед-підсвітку. Вона працює від USB роз'єму в авто, або ж від павербанку. За допомогою контролера можна регулювати рівень яскравості світла.

Разом з маркізою, в комплекті поставляється кімната ORPRO 2.5х2.5м з міцної тканини Oxford 420D Ripstop. Даний аксесуар перетворить звичайний навіс в повноцінне приміщення з вікнами і дверима, де зможе розміститися велика компанія в будь-яку погоду, в будь-якому місці і на будь-який час.

Вдень же час, можна навпаки, відкрити вікна і двері, залишивши на них москітну сітку. Це дозволить насолоджуватися прохолодним протягом, без настирливих мух і комарів. У темний час доби можна щільно закрити вікна і двері, щоб захистити простір від холоду, вітру і негоди. Встановивши додаткове освітлення можна і зовсім просидіти там всю ніч. Також, всередині даної кімнати можна організувати повноцінне спальне місце. Величезна перевага - кімната має з'ємну ПВХ підлогу на блискавці, яка може бути відстебнута для миття або за ненадобністю

Весь процес установки кімнати для маркізи ORPRO займає не більше 5 хвилин, завдяки легкій і продуманій системі кріплень. Для зберігання і транспортування кімнати, в комплекті поставляється зручна сумка з ручками на липучці.

Щоб розкласти саму автомобільну маркізу знадобиться близько 2х хвилин і з цим вільно може впоратися 1 людина. Досить розстебнути чохол, розмотати маркізу, розкласти телескопічні ніжки: бічні і нижні, а потім пристебнути липучками дах до бічних опор. При відсутності сильного вітру маркіза не вимагає додаткової фіксації бічними розтяжками, що дозволяє заощадити час і встановити її навіть на каменях. Останній факт дає велику перевагу мандрівникам, дозволяючи встановити маркізу в гірській місцевості, де просто неможливо забити кілочки в грунт.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

12 інших товарів в цій категорії: