5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Кімната для автомобільної маркізи (тенту) 2х2,5м Збільшити для перегляду

Кімната для автомобільної маркізи (тенту) ORPRO 2х2,5м

ORP-AD2401


ORPRO (Украина)


Новий товар

11 000грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Кімната для автомобільної маркізи (тенту) ORPRO 2х2.5м з вологовідштовхувальними стінками з міцної тканини Oxford 420D Ripstop.

Даний аксесуар - найпопулярніший серед рибалок, мисливців, мандрівників і просто любителів кемпінгу. Повноцінна кімната для маркізи розміром 2х2.5 метра перетворить звичайний навіс в повноцінне приміщення з вікнами і дверима, де зможе розміститися велика компанія в будь-яку погоду, в будь-якому місці і на будь-який час.

Вдень же час, можна навпаки, відкрити вікна і двері, залишивши на них москітну сітку. Це дозволяє насолоджуватися прохолодним протягом, без настирливих мух і оводів.

У темний час доби можна щільно закрити вікна і двері, щоб захистити простір від холоду, вітру і негоди. Встановивши додаткове освітлення можна і зовсім просидіти там всю ніч. Також, всередині даної кімнати можна організувати повноцінне спальне місце.

Завдяки наявності стелі у кімнати-прибудови ORPRO, а також москітних сіток з дрібним осередком, на дверях і вікнах, Ви будете надійно захищені не тільки від негоди, але і від всіх настирливих комах, особливо біля води. Усередині є великі двері для доступу в салон авто. Окремо варто звернути увагу на високу якість блискавок і замків, їх плавність ходу і відсутність будь-яких «заїдань» і «закушування».

У комплект входить 8 високоміцних сталевих кілочків, за допомогою яких нижня частина кімнати розтягується і фіксується в грунті. Сама кімната для маркізи ORPRO кріпиться до алюмінієвого каркаса маркізи з використанням блискавок і липучок.

Весь процес установки кімнати для маркізи ORPRO займає не більше 5 хвилин, завдяки легкій і продуманій системі кріплень. Для зберігання і транспортування кімнати, в комплекті поставляється зручна сумка з ручками на липучці.

Оценка:  
 
 -  
Отличная штука, очень доволен

12 інших товарів в цій категорії:

Связанные статьи в блоге

Нет связанных статей в блоге

Рейтинги и комментарии от наших клиентов

Результат:  
 
 -  
Отличная штука, очень доволен