5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Знижки

Гідравлічний домкрат ARB Збільшити для перегляду

Гідравлічний домкрат ARB

1060001


ARB (Австралия)


Новий товар

59 920грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

МатеріалВисокоміцний алюміній класу 6061 T6. Шток з ітрідной стали
Висота143 см
Висота підйому123 см
Вага виробу10,5 кг
Крок підйому13 мм
Тягове зусилля2000 кг

Інформація

В основі довгохыдного гідравлічного домкрата ARB JACK лежить унікальна потужність гідравлічної технології. Навіть при самому легкому натисканні на ручку гідравліка вступає в дію і плавно піднімає автомобіль з кроком до 13 мм при кожному натисканні. Під час роботи, чорний гумовий бампер на корпусі домкрата захищає кузов і деталі автомобіля від ризику пошкодження під час евакуації.

Легкодоступний червоний важіль забезпечує швидке і безпечне опускання автомобіля завдяки двоступеневої швидкості спуску і запобіжного упору. Залежно від сили натискання на важіль користувач може забезпечити повільне або швидке опускання автомобіля.

Ретельно продуманий дизайн поєднує ергономічну форму домкрата з безпечної та надійної функціональністю. Високе розташування основної робочої ручки і її поворотний кронштейн забезпечують користувачам максимальну зручність і контроль. Під час роботи вам не доведеться стояти на колінах в незручній позі посеред глибокої траншеї.

Для максимальної міцності і корозійної стійкості корпус домкрата ARB JACK виготовлений з високоміцного алюмінію класу 6061 T6, а шток з нитридной сталі, використовуваної у військовій промисловості. Ці матеріали призначені для роботи в найважчих умовах і використовуються, в тому числі, і для виробництва легендарних надпотужних амортизаторів Old Man Emu BP-51 . Уздовж корпуса домкрата розташовані 9 проточек, які грають роль гачків і дозволяють фіксувати автомобіль в широкому діапазоні висот підйому. Максимальна висота підйому автомобіля становить 1230 мм, а максимальна вантажопідйомність домкрата - 2 000 кг.

Під час роботи, внутрішній перепускний клапан забезпечує захист від перевантаження для захисту самого домкрата ARB JACK і, що найголовніше, користувача від небезпечних наслідків раптового падіння автомобіля, в разі перевищення ліміту вантажопідйомності.

У відповідності зі своїм універсальним адаптивним характером, домкрат ARB JACK оснащений регульованою підставою, яка може повертатися на 360 °. Це дозволяє вам підібрати положення, точно відповідає профілю місцевості, і досягти міцного і стабільного з'єднання між підставою і поверхнею землі.

9934.jpg? Time = 1547983442363


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: