5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Посилені сенд-траки з майданчиком під домкрат Збільшити для перегляду

Посилені сенд-траки з майданчиком під домкрат (чорні)

ST-BL-HL



Новий товар


Ціна вказана за комплект з 2 сенд-траків

Детальніше

4 740грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина120 см
Ширина32 см
Вага6 кг (пара)
Допустима маса автомобіля3500 кг

Інформація

Універсальна новинка в нашому інтернет-магазині - майданчик під рейковий домкрат і сенд-трак в одному виробі. Тепер немає необхідності возити різні аксесуари, досить взяти з собою комплект сенд-траків, і Ви вже маєте 2 підставки під рейкові домкрати. Дана модель сенд-траків є кращою в даному ціновому сегменті і на 100% виправдовує співвідношення "ціна-якість". Сенд-траки зроблені з еластичного високоякісного пластику і витримують навантаження до 50000 кг.

Також матеріал розрахований на використання в зимовий період до -15 градусів, що дуже зручно в наших кліматичних умовах.

Звичайно, буде неправильно стверджувати, що це найкраща модель сенд-траків на ринку. Все ж ціна сама говорить за себе, що це добротний НЕ брендовий товар з досить високим запасом міцності. Також не вірно буде порівнювати їх з продукцією всесвітньо відомих брендів MaxTrax або ARB, яких інша використовується інший пластик і технологія.

Сенд-траки - річ, необхідна кожному, хто хоча б іноді виїжджає в бруд. Ці пристосування допомагають витягнути машину з багні, піску і глибокого снігу. Досить підкласти трак під колесо. Не потрібно витрачати час на пошук колод і гілок, які або йдуть глибоко в бруд, або і зовсім можуть вислизнути з-під колеса. Використання сенд траків більш безпечно для автомобіля і оточуючих, при цьому гарантує більш високе зчеплення коліс з поверхнею.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії:

Связанные статьи в блоге

Нет связанных статей в блоге