5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Кімната до маркізи (тенту) ARB Touring 2.5x2.5m Збільшити для перегляду

Кімната до маркізи (тенту) ARB Touring 2.5x2.5m

813108A


ARB (Австралия)


Новий товар

Уточнюйте у менеджера

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Додаткова кімната з москітною сіткою і жорстким підлогою від австралійської компанії ARB для тенту-маркізи.

Нова модель туристичної кімнати для автомобільної маркізи ARB має розмір 2,5 на 2,5 метра. Модель має повноцінний ПВХ підлогу, а також дах, яка при кріпленні звисає трохи нижче верху маркізи. Така конструкція дозволяє створити додаткову повітряну подушку і уникнути прямого нагріву від сонячних кращою. Всі стінки виконані з тканини Oxford 300D з додатковим захистом від ультрафіолету. Відмітна особливість кімнати ARB - наявність додаткової москітної сітки з трьох основних сторін. З боків кімнати є по два роздільних «вікна», додатково захищені москітні сітки. Будь-яку секцію досить просто згорнути і зафіксувати на липучках вгорі. Спереду зроблена «монотонна» двері на блискавки, яку можна відтягнути від кімнати і зафіксувати розтяжками для додаткової вентиляції приміщення. Додатково тут продумані місця для інвентарю і для підведення комунікацій (електрики 12/120 В), а через задню стінку без проблем можна потрапити в салон автомобіля.

Кімната дуже легко і швидко кріпиться до основи-тенту за допомогою міцних стрічок-липучок. Задня і передня стінка вставляється безпосередньо в планки тенту-маркізи, за допомогою парусних мотузок / канатів, вшитих в основу кімнати. Така конструкція забезпечує просту і одночасно міцну фіксацію всієї кімнати. Додатково, кімната кріпиться за допомогою кілочків з розжареної сталі внизу. Останні вставляються в спеціальні еластичні петлі і фіксуються в землі (кілочки поставляються в комплекті).

Кімната має невелику конусність, що забезпечує водостік надлишків води під час дощу. Також, зверніть увагу, що сам тент варто встановлювати під кутом, що уникнути великих скупчень води і пошкоджень.

Кімнату легко трансформувати у відкрите, провітрюється у вигляді «літньої кухні», «закотивши» все стінки і закріпивши їх стяжками в складеному положенні. При транспортування, кімната складається в спеціальну сумку-чохол і важить 8 кг.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: