5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Динамічна (ривкова) стропа ORPRO 8000 кг Збільшити для перегляду

Динамічна (ривкова) стропа ORPRO 8000 кг

ORP-TK0030


ORPRO (Украина)


Новий товар

2 900грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

ТипДинамічна стропа
ВиконанняПетля / Петля
Довжина9 м
Ширина60 мм
Захист петельСинтетична тканина підвищеної міцності
Матеріал100% нейлон
Вага виробу2 кг
Допустиме навантаження9000 кг
Подовження при навантаженні30%
Країна виробництва виробиУкраїна
КолірЧорний

Інформація

Динамічна стропа ORPRO 8000 кг – незамінний аксесуар для власників кросоверів та позашляховиків. Стропа має коефіцієнт розтягування понад 30%. Даний факт гарантує максимально м'яке розтягування, а також миттєве стиснення, що забезпечує «евакуацію» транспортного засобу, що застряг, без зусиль. Довжина динамічної стропи дорівнює 9 метрам, що є оптимальним для такого типу строп.

Динамічна ривкова стропа ORPRO комплектується ексклюзивним мішком для зберігання, який можна мити і прати. Верхня частина має регулювання, яке запобігає випаданню стропи під час їзди, особливо брудної, після використання.

Ривкові стропи ORPRO виготовляються на професійному обладнанні з унікальної нейлонової стрічки. Процес виробництва включає ретельний контроль якості, на кожному з етапів. Такий підхід гарантує першокласну якість та надійність.

Унікальність динамічних строп ORPRO полягає у неймовірній міцності та значному коефіцієнті розтягування, який, при максимальному навантаженні, перевищує 30%.

Ефект «миттєвого стиснення» забезпечує потужний ривок з максимальною силою стиснення, дозволяючи «витягнути із засідки» транспортний засіб, без особливих зусиль, навіть при легковажному буксирі.

Висока якість, еластичність, а також доступна вартість робить стропу ORPRO лідером українського ринку.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

22 інших товарів в цій категорії: