5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Автомобільна лебідка KangarooWinch 12500 Extreme Збільшити для перегляду

Автомобільна лебідка KangarooWinch 12500 Extreme

K12500XT


KangarooWinch (Польша/Китай)


Новий товар

21 000грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Тягове зусилля5670 кг
Мотор12 вольт, 6,0 к.с.
Трос26 м, 9,5 мм
ТросоукладчікРолики
Редуктор3-х ступінчастий, планетарний
Передавальне число262:1
Пульт управлінняВодонепроникний, провід 5 м
Комплект поставкиЛебідка з тросом, ролики, пульт управління, блок управління, силові дроти, інсталяційний комплект, супроводжуючі документи
Країна виробництваПольща
Вага42 кг
Габаритні розміри574х170х198 мм
ГальмоАвтоматичне

Інформація

Серія Extreme від KangarooWinch - це лебідки преміум-класу в середньому ціновому сегменті. Ідеально підходять для екстремальних застосувань, зроблені з урахуванням найдрібніших деталей, з матеріалів найвищої якості.

Електрична автомобільна лебідка KangarooWinch Extreme 12500 - важливий елемент підготовки автомобіля для бездоріжжя. Раніше автолебедкі встановлювалися тільки на спецтранспорті, тепер же кожен автолюбитель може поставити автолебедку на свій позашляховик.

Таке обладнання необхідно для ефективного витягування автомобіля з бруду, болота, пісків, снігових заметів або на пересіченій місцевості зі складним рельєфом. Електрична автомобільна лебідка KangarooWinch Extreme 12500 12V підключається безпосередньо до акумулятора автомобіля, що дозволяє використовувати її навіть при заглушеному двигуні.

Корпус пристрою герметичний, що перешкоджає попаданню вологи всередину механізму. На барабані встановлені направляючі ролики для троса, що дозволяє намотувати трос рівномірно по всій довжині. Управляти механізмом можна за допомогою кабельного пульта, або ж підключити бездротовий.

Автомобільна лебідка KangarooWinch Extreme 12500 12V виготовлена з високоміцних матеріалів, що гарантує надійну і високоефективну роботу пристрою протягом багатьох років. Це підтверджується гарантією від виробника на 2 роки.

Швидкість намотування троса, без навантаження, дорівнює 7.8 метрів в хвилину.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: