5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Автомобільна лебідка KangarooWinch 12000 12В Збільшити для перегляду

Автомобільна лебідка KangarooWinch 12000 12В

K12000-12V


KangarooWinch (Польша/Китай)


Новий товар

15 750грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Тягове зусилля5443 кг
Мотор12 вольт, 6,0 к.с.
Трос25 м, 9,5 мм
Передавальне число265: 1
Пульт управлінняПровідний (довжина 3 метра) і радіопульт
Комплект поставкиЛебідка з синтетичним тросом, клюз, провідний пульт управління, радіопульт, блок соленоїдів, силові дроти, інсталяційний комплект, супроводжуючі документи
Країна виробництваПольща
Вага30 кг
Габаритні розміри546x160x218 мм
ГальмоАвтоматичне

Інформація

Дуже хороші ущільнення, змінена коробка з реле - посилена, більш герметична і з кращим висновком кабелів.

Лебідка оснащена герметичним двигуном з послідовним збудженням потужністю 6 к.с., дуже точним щіткотримачем і довгим ротором з кращим крутним моментом. Сучасні технічні рішення дозволяють ефективно працювати з лебідкою при струмі не більше 360 A при повному навантаженні!

Коробка, об'єднана з герметичним реле 500A HD, спочатку розміщена на барабані. Якщо Ви хочете помістити її в інше місце - ніяких проблем. Вам потрібно для цього всього кілька хвилин.

Крім того, KangarooWinch оснастив свою лебідку сталевим тросом підвищеної міцності, як правило з надійним гаком з замком на кінці. За підтримку вантажу відповідає безвідмовний фрикційне гальмо, а міцна 3-ступінчаста планетарна передача, виготовлена зі зміцненої сталі, забезпечує багаторічну безперебійну роботу.

Електрична автомобільна лебідка важливий елемент підготовки автомобіля для бездоріжжя. Раніше автолебедкі встановлювалися тільки на спецтранспорті, тепер же кожен автолюбитель може поставити автолебедку на свій позашляховик.

Корпус пристрою герметичний, що перешкоджає попаданню вологи всередину механізму. На барабані встановлен клюз для троса, що дозволяє намотувати трос рівномірно по всій довжині. Управляти механізмом можна за допомогою кабельного пульта, або ж підключити бездротовий.

Швидкість намотування троса, без навантаження, дорівнює 7.8 метрів в хвилину.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: