5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Автомобільна лебідка KangarooWinch 9500 Speed (Синтетичний трос) Збільшити для перегляду

Автомобільна лебідка KangarooWinch 9500 Speed (Синтетичний трос)

K9500-SR-speed


KangarooWinch (Польша/Китай)


Новий товар

18 040грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Тягове зусилля4309 кг
Мотор12 вольт, 6,6 к.с.
Трос27 м, 9,5 мм
ТросоукладчікКлюз
Редуктор3-х ступінчастий, планетарний
Передавальне число150: 1
Пульт управлінняВодонепроникний, провід 5 м
Комплект поставкиЛебідка з синтетичним тросом, клюз, пульт управління, блок управління, силові дроти, інсталяційний комплект, супроводжуючі документи
Країна виробництваПольща
Вага28 кг
Габаритні розміри527х163х205 мм
ГальмоАвтоматичне

Інформація

Електрична автомобільна лебідка KangarooWinch 9500 Speed - важливий елемент підготовки автомобіля для бездоріжжя. Раніше автолебедкі встановлювалися тільки на спецтранспорті, тепер же кожен автолюбитель може поставити автолебедку на свій позашляховик.

Таке обладнання необхідно для ефективного витягування автомобіля з бруду, болота, пісків, снігових заметів або на пересіченій місцевості зі складним рельєфом. Електрична автомобільна лебідка KangarooWinch 9500 Speed 12V K9500-SR-speed підключається безпосередньо до акумулятора автомобіля, що дозволяє використовувати її навіть при заглушеному двигуні.

Корпус пристрою герметичний, що перешкоджає попаданню вологи всередину механізму. На барабані встановлен клюз для троса, що дозволяє намотувати трос рівномірно по всій довжині. Управляти механізмом можна за допомогою кабельного пульта, або ж підключити бездротовий.

Автомобільна лебідка KangarooWinch 9500 Speed 12V виготовлена з високоміцних матеріалів, що гарантує надійну і високоефективну роботу пристрою протягом багатьох років. Це підтверджується гарантією від виробника на 2 роки.

Швидкість намотування троса, без навантаження, дорівнює 17 метрам в хвилину.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: