5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Лебідка для квадроцикла KangarooWinch 4500 ADV Збільшити для перегляду

Лебідка для квадроцикла KangarooWinch 4500 ADV

K45ADV


KangarooWinch (Польша/Китай)


Новий товар

9 830грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Тягове зусилля2041 кг
Мотор12 вольт, 1,8 к.с.
Трос15 м, 6мм
ТросоукладчікРолики
Редуктор3х ступінчастий, планетарний
Передавальне число187:1
Пульт управлінняЗакріплюється на кермі перемикач + радіопульт
Діаметр барабана50 мм
Комплект поставкиЛебідка з тросом, ролики, радіопульт, який закріплюється на кермі перемикач, блок соленоїдів, силові дроти, інсталяційний комплект, супроводжуючі документи
Країна виробництваПольща
Вага15 кг
Габаритні розміри430х225х225 мм
ГальмоАвтоматичне

Інформація

Придбання лебідки для квадроцикла KangarooWinch 4500 Adventure з бездротовим керуванням - корисне вкладення для кожного власника ATV техніки. Лебідки на квадроцикл ATV призначені спеціально для швидкого і якісного витягування квадриков і снігоходів з бруду або снігових заметів.

Вони розраховані на порівняно невелику вагу такої техніки, відповідно важать менше стандартних автомобільних, що робить транспортування такого пристрою досить зручною.

Така лебідка компактна і може використовуватися не тільки для АТВ квадроциклів, а й для проведення нескладних робіт в побуті - перетягнути важкі деталі в гаражі, затягнути човен на причепі і т.д.

Не варто пояснювати, що лебідка на снігохід - це не розкіш, а необхідність. Так як час витягування взимку критично важливо для кожного автовласника. Купуючи лебідку KangarooWinch 4500 Adventure з бездротовим керуванням для квадроцикла ви отримуєте надійного помічника, який прослужить вам роки.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: