5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Автомобільна маркіза (тент) 2х2,5м з бічною стінкою Збільшити для перегляду

Автомобільна маркіза (тент) ORPRO 2х2,5м з бічною стінкою

ORP-AD2400


ORPRO (Украина)


Новий товар

10 500грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Маркіза або бічній тент для автомобіля - дуже зручний аксесуар не тільки для автомандрівників, але і для любителів вихідних поїздок на природу з родиною, рибалок та мисливців. Досить популярний напрям використання наших маркіз - комерційне, їх встановлюють на мікроавтобуси, які надають різноманітні послуги: фуд корти, кав'ярні і реклама. Свою популярність маркіза заслужила завдяки своїй легкій вазі, міцності матеріалу і дуже швидкого встановлення.

Довжина маркізи (тенту) становить 2 метри, а виліт від автомобіля дорівнює 2,5 метрам. Додатково можна використовувати бічну стінку, яка йде в комплекті і подовжує «накрите» простір. Установка додаткової стінки займає лічені секунди, завдяки простій і надійній системі кріплення.

Щоб розгорнути сам тент знадобиться близько 2х хвилин і з цим вільно може впоратися 1 людина. Досить розгорнути маркізу, зафіксувати бічні і нижні алюмінієві ніжки, а потім пристебнути липучками дах до бічних опор. При відсутності сильного вітру маркіза не вимагає фіксації додатковими бічними розтяжками, що дозволяє заощадити час і встановити її навіть на асфальті. Останнє дає дуже велика перевага мандрівникам, дозволяючи встановити автомобільну маркізу в гірській місцевості, де просто неможливо забити кілочки в грунт.

В основі, ззаду, знаходиться алюмінієвий профіль, яким тент жорстко кріпиться до автомобіля (верхньому багажнику, рейлингам або ж до водостоку). Установка і фіксація тенту (маркізи) може бути проведена на будь-якій машині з встановленими поперечиною на даху. У комплекті є всі необхідні елементи для кріплення.

У складеному стані маркіза фіксується на стяжках-липучках всередині водонепроникного чохла з щільного ВПХ із застібкою на "блискавці" з двома замочками.

Демонтаж маркізи також не займає багато часу і вимагає трохи зусиль. Потрібно лише відкрутити 4 болта і за 3-5 хвилин маркіза може бути знята і прибрана.

Додатково до маркізи можна придбати аксесуари, які перетворюють її в повноцінну намет або намет, захищену від комарів, вітру і дощу, а також має повноцінна «двері» для безперешкодного доступу в салон автомобіля.

Оценка:  
 
Все супер

Аксесуари

12 інших товарів в цій категорії:

Связанные статьи в блоге

Нет связанных статей в блоге

Рейтинги и комментарии от наших клиентов

Результат:  
 
Все супер