5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Лебідка для квадроцикла KangarooWinch 3000 (Синтетичний трос) Збільшити для перегляду

Лебідка для квадроцикла KangarooWinch 3000 (Синтетичний трос)

K3000SR


KangarooWinch (Польша/Китай)


Новий товар

5 650грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Тягове зусилля1361 кг
Мотор12 вольт, 3 к.с.
Трос13 м, 5 мм
ТросоукладчікКлюз
РедукторОдноступінчатий, планетарний
Передавальне число153: 1
Пульт управлінняЗакріплюється на кермі перемикач + радіопульт
Діаметр барабана38 мм
Комплект поставкиЛебідка з синтетичним тросом, клюз, радіопульт, який закріплюється на кермі перемикач, блок соленоїдів, силові дроти, інсталяційний комплект, супроводжуючі документи
Країна виробництваПольща
Вага7,45 кг
Габаритні розміри338x123x118 мм
ГальмоАвтоматичне

Інформація

Придбання лебідки для квадроцикла KangarooWinch 3000 з бездротовим керуванням і синтетичним тросом - корисне вкладення для кожного власника ATV техніки. Лебідки на квадроцикл ATV призначені спеціально для швидкого і якісного витягування квадриков і снігоходів з бруду або снігових заметів.

Вони розраховані на порівняно невелику вагу такої техніки, відповідно важать менше стандартних автомобільних, що робить транспортування такого пристрою досить зручною.

Така лебідка компактна і може використовуватися не тільки для АТВ квадроциклів, а й для проведення нескладних робіт в побуті - перетягнути важкі деталі в гаражі, затягнути човен на причепі і т.д.

Не варто пояснювати, що лебідка на снігохід - це не розкіш, а необхідність. Так як час витягування взимку критично важливо для кожного автовласника. Купуючи лебідку KangarooWinch 3000 з бездротовим керуванням і синтетичним тросом для квадроцикла ви отримуєте надійного помічника, який прослужить вам роки.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: