5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Багажник ARB під намет Toyota Land Cruiser Prado 150 Збільшити для перегляду

Багажник ARB під намет Toyota Land Cruiser Prado 150

3813200, 3721050


ARB (Австралия)


Новий товар

Уточнюйте у менеджера

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Експедиційний багажник для намету ARB (або аналогів) - це ідеальне рішення для надійного кріплення палатки, а також не дуже важких, але об'ємних речей, які важко розмістити в салоні автомобіля (наприклад, лопата, туристичні меблі та інші речі). Також багажник ідеальний для установки додаткової оптики по колу. Що дає можливість комфортніше і безпечніше рухатися по дорогах, маневрувати заднім ходом або просто підсвічувати місце базування табору.

Багажник виконаний з високоміцної сталі і розрахований під намет ARB або подібні аналоги .

Багажник для намету виконаний із сталевих труб і пофарбований сірою порошковою фарбою, яка в комбінації з оцинковкой дає високу антикорозійну стійкість. Це підтверджується успішно проведеними тестами, в ході яких, багажник протягом 1000 годин піддавався впливу «солоного душа», що відповідає найвищим виробничим стандартам.

Кожен елемент надійно приварений за допомогою імпульсної зварювання.

З урахуванням того, що багажник ARB під намет розрахований на суворі умови експлуатації, будьте впевнені - він переживе не один десяток ваших самих екстремальних експедицій і не одну тисячу поїздок з повним завантаженням по звичайних дорогах.

Ціна вказана за алюмінієвий багажник ARB і інсталяційний комплект з високоякісним кріпленням з нержавіючої сталі.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: