5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Світлодіодна балка ProLight ST 8 "(40Вт) Збільшити для перегляду

Світлодіодна балка ProLight ST 8 "(40Вт)


ProLight (Украина)


Новий товар

2 480грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Потужність40 Вт
Світловий потік2900 Lm
Тип променяСпрямований 20 ° / Розсіяний 80 ° / Комбінований
Потужність 1 світлодіода10 Вт
СвітлодіодиНадяскраві CREE™ (10Вт)
Кількість світлодіодів3 шт
Термін служби світлодіода30000 годин
Робоча температура-40 °+ 80 °
Допустима напруга9-36V
Стандарт пило- та вологозахистуIP67
Матеріал корпусаАлюміній
Колір корпусуЧорний
Розміри200х64х92 мм
Вага1,0 кг

Інформація

Світлодіодна балка серії ST потужністю 40Вт має розмір 8 дюймів і один ряд надяскравих світлодіодів CREE потужністю 10 Вт кожен. Корпус відлитий під тиском з алюмінієвого сплаву і пофарбований порошковою фарбою чорного кольору. У передній частині встановлено високоміцне полікарбонатні скло, вільно витримує удари гілок і попадання каміння. В основі балки лежать довговічні надяскравих 10-Ватні світлодіоди Cree ™, надійно захищені від вібрацій і попадання вологи.

Світлодіодна балка серії ST - це найпопулярніший варіант додаткового освітлення на будь-який транспортний засіб від бренду ProLight. Оптимальний розмір, надпотужний світловий потік і доступна ціна - основні показники, які не мають конкурентів у даному сегменті.

Світлодіодна балка серії ST з заводу поставляється в трьох варіантах світлового променя: спрямований (20 градусів), розсіяний (80 градусів) або комбінований. Все залежить від Ваших побажань і умов експлуатації. Основна різниця полягає в тому, що спрямований промінь світла має кут 20 градусів (заводський кут штатного дальнього світла) і краще освітлює шлях попереду, а розсіяне - 80 градусів і ефективніше висвітлює простір поблизу автомобіля з більш широким кутом.

Світлодіодні балки ProLight серії ST можна використовувати не тільки на позашляховиках, а й на легкових автомобілях, квадроциклах, баггі, катерах, човнах, спец і сільськогосподарської техніки. На кожному з цих видів транспорту додаткове лід освітлення буде максимально ефективно в темний час доби.

Конструкція однорядной світлодіодним балки має продуману систему охолодження, на додаток до якої використовується термопаста ZALMAN для максимального якісного відведення тепла від світлодіодів. Всі елементи кріплення виготовлені з нержавіючої сталі, що надає додаткову довговічність і зносостійкість нашої продукції. Як і будь-яка світлодіодна балка ProLight, серія ST має 2 типу кріплень: бічні або нижні (які регулюються по всій довжині). Наявність додаткових поліуретанових прокладок додатково захищає ProLight ST від вібрацій. Завдяки такій системі фіксації, однорядна світлодіодна балка Prolight ST без проблем може бути встановлена на будь-яку частину транспортного засобу або спецтехніки.

ST-8_type-1.png

ST-8_type-2.png

Наявність у транспортного засобу світлодіодним балки забезпечує більш комфортну і безпечну їзду в темний час доби на трасі, а також по незнайомій, пересіченій місцевості, висвітлюючи до 700 метрів (в залежності від потужності).

Кожна світлодіодна балка ProLight серії ST відповідає стандартам якості ISO9001, E-mark, а також IP68. Продукція бренду протестована і успішно працює в діапазоні температур від -40 до +80 градусів за Цельсієм.

Легка вага, міцний корпус, надяскравих 10-Ватні діоди Cree ™, а також простота в установці і експлуатації, є відмінним рішенням як додаткове джерело освітлення, з урахуванням реалій багатьох українських доріг. На весь модельний ряд світлодіодних балок ProLight ST поширюється гарантія 1 рік.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

9 інших товарів в цій категорії:

Связанные статьи в блоге

Нет связанных статей в блоге