5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Багажник ARB під намет Toyota Land Cruiser 78 Збільшити для перегляду

Багажник ARB під намет Toyota Land Cruiser 78

3800200, 3700030


ARB (Австралия)


Новий товар

Уточнюйте у менеджера

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Експедиційний багажник для намету ARB (або аналогів) - це ідеальне рішення для надійного кріплення палатки, а також не дуже важких, але об'ємних речей, які важко розмістити в салоні автомобіля (наприклад, лопата, туристичні меблі та інші речі). Також багажник ідеальний для установки додаткової оптики по колу. Що дає можливість комфортніше і безпечніше рухатися по дорогах, маневрувати заднім ходом або просто підсвічувати місце базування табору.

Багажник виконаний з високоміцної сталі і розрахований під намет ARB або подібні аналоги .

Багажник для намету виконаний із сталевих труб і пофарбований сірою порошковою фарбою, яка в комбінації з оцинковкой дає високу антикорозійну стійкість. Це підтверджується успішно проведеними тестами, в ході яких, багажник протягом 1000 годин піддавався впливу «солоного душа», що відповідає найвищим виробничим стандартам.

Кожен елемент надійно приварений за допомогою імпульсної зварювання.

З урахуванням того, що багажник ARB під намет розрахований на суворі умови експлуатації, будьте впевнені - він переживе не один десяток ваших самих екстремальних експедицій і не одну тисячу поїздок з повним завантаженням по звичайних дорогах.

Ціна вказана за алюмінієвий багажник ARB і інсталяційний комплект з високоякісним кріпленням з нержавіючої сталі.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: