5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Світлодіодна балка ProLight DUAL 5 "(40Вт) Збільшити для перегляду

Світлодіодна балка ProLight DUAL 5 "(40Вт)

20-540


ProLight (Украина)


Новий товар

2 280грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Потужність40 Вт
Світловий потік2900 Lm
Тип променяСпрямований 20 ° / Розсіяний 80 ° / Комбінований
Потужність 1 світлодіода10 Вт
СвітлодіодиНадяскраві CREE™ (10Вт)
Кількість світлодіодів4 шт
Термін служби світлодіода30000 годин
Робоча температура-40 °+ 80 °
Допустима напруга9-36V
Стандарт пило- та вологозахистуIP68
Матеріал корпусаАлюміній
Колір корпусуЧорний
Розміри120х100х92 мм
Вага1,3 кг

Інформація

Світлодіодна балка серії DUAL потужністю 40Вт має розмір 5 дюймів і два ряди надяскравих світлодіодів CREE ™ потужністю 10 Вт кожен. Даний модельний ряд додаткового освітлення є продовженням однорядних балок ProLight ST. Серія DUAL- наочний приклад, коли другий ряд світлодіодів дає відчутну перевагу на дорозі і за її межами, на відміну від дворядних балок з діодами 3-5 Вт. Корпус відлитий під тиском з алюмінієвого сплаву і пофарбований порошковою фарбою чорного кольору. У передній частині встановлено високоміцне полікарбонатні скло, вільно витримує удари гілок і попадання каміння. В основі балки лежать довговічні надяскравих 10-Ватні світлодіоди Cree ™, надійно захищені від вібрацій і попадання вологи.

Світлодіодні балки ProLight серії DUAL можна використовувати не тільки на позашляховиках, а й на легкових автомобілях, квадроциклах, баггі, катерах, човнах, спец і сільськогосподарської техніки. На кожному з цих видів транспорту додаткове лід освітлення буде максимально ефективно в темний час доби.

Конструкція дворядної світлодіодним балки має збільшений радіатор, що охолоджує, забезпечує більший термін служби світлодіодів. На додаток до цього використовується термопаста ZALMAN для максимального якісного відведення тепла від світлодіодів. Всі елементи кріплення виготовлені з нержавіючої сталі, що надає додаткову довговічність і зносостійкість нашої продукції.

Як і будь-яка світлодіодна балка Prolight, серія DUAL має 2 типу кріплень: бічні або нижні (які регулюються по всій довжині). Наявність додаткових поліуретанових прокладок додатково захищає ProLight DUAL від вібрацій. Завдяки такій системі кріплення, світлодіодне балка ProLight серії DUAL без проблем може бути встановлена на будь-яку частину транспортного засобу або спецтехніки.

DUAL-5_type-1.png

DUAL-5_type-2.png

Наявність у транспортного засобу дворядної світлодіодним балки забезпечує більш комфортну і безпечну їзду в темний час доби на трасі, а також по незнайомій, пересіченій місцевості, висвітлюючи дистанції до 600 метрів (в залежності від потужності).

Кожна світлодіодна балка ProLight серії DUAL відповідає стандартам якості ISO9001, E-mark, а також IP68. Продукція бренду протестована і успішно працює в діапазоні температур від -40 до +80 градусів за Цельсієм. Крім цього, балки були протестовані в умовах «температурних шоків», сильних трясінь, піщаних вітрів і умовах підвищеної вологості.

Легка вага, міцний корпус, надяскравих 10-Ватні діоди Cree ™, а також простота в установці і експлуатації, є відмінним рішенням як додаткове джерело освітлення, з урахуванням реалій багатьох українських доріг. На весь модельний ряд світлодіодних балок ближнього світла ProLight поширюється гарантія 1 рік.

Оценка:  
 
 -  
Отличные фары!

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії:

Связанные статьи в блоге

Нет связанных статей в блоге

Рейтинги и комментарии от наших клиентов

Результат:  
 
 -  
Отличные фары!