5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Алюмінієвий експедиційний багажник ARB 1790x1120 з сіткою Toyota Land Cruiser Prado 120 Збільшити для перегляду

Алюмінієвий експедиційний багажник ARB 1790x1120 Toyota Land Cruiser Prado 120

4913010M, 3721010


ARB (Австралия)


Новий товар

81 920грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Експедиційний багажник - це ідеальне місце для об'ємних, але не дуже важких речей, які проблематично розмістити в салоні автомобіля (наприклад, домкрат hi-jack, лопата, туристичні меблі та інші речі). Також багажник - це ідеальне місце для установки додаткової оптики по колу позашляховика, що дає можливість комфортніше і безпечніше рухатися по дорогах, маневрувати заднім ходом або просто підсвічувати місце базування табору в темний час доби.

По всій довжині багажник має поперечки з труб, поверх яких встановлена мелкоячеистая металева сітка, яка робить більш практичним використання статі багажника і дозволяє перевозити дрібні вантажі і сумки, а також стояти на багажнику при навантаженні або розвантаженні речей.

Алюмінієвий багажник ARB легше на 40% залізної версії, а це значить, що при порожньому багажнику поведінку автомобіля практично не зміниться. Також великим плюсом алюмінієвого багажника можна вважати відсутність корозії при пошкодженні фарби.

Алюмінієвий багажник ARB має максимальну вантажопідйомність в 150 кілограм, точно таку ж, як і сталева версія. Вся конструкція пофарбована сірою порошковою фарбою.

Австралійська технологія виготовлення має на увазі використання спеціального алюмінієвого сплаву для труб, які потім проходять через високотехнологічний Трубозгинальні верстат, здатний забезпечити рівномірну товщину стінок на всій довжині вигину. Імпульсна зварювання в середовищі аргонового газу забезпечує суцільний рівний шов, з високою міцністю і надійністю.

З урахуванням того, що багажники розраховані на суворі умови експлуатації, будьте впевненим - вони переживуть не один десяток екстремальних виїздів і не одну тисячу кілометрів з повним завантаженням по найгіршим напрямками.

Ціна вказана за алюмінієвий багажник ARB і інсталяційний комплект з високоякісним кріпленням з нержавіючої сталі.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: