5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Знижки

Експедиційний багажник ARB 2200х1250 з сіткою Nissan Patrol Y61 Збільшити для перегляду

Експедиційний багажник ARB 2200х1250 з сіткою Nissan Patrol Y61

3800010M, 3700100


ARB (Австралия)


Новий товар

71 880грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Експедиційний багажник - це ідеальне місце для об'ємних, але не дуже важких речей, які проблематично розмістити в салоні автомобіля (наприклад, домкрат hi-jack, лопата, туристичні меблі та інші речі). Також багажник - це ідеальне місце для установки додаткової оптики по колу позашляховика, що дає можливість комфортніше і безпечніше рухатися по дорогах, маневрувати заднім ходом або просто підсвічувати місце базування табору в темний час доби.

По всій довжині багажник має поперечки з труб, поверх яких встановлена мелкоячеистая металева сітка, яка робить більш практичним використання статі багажника і дозволяє перевозити дрібні вантажі і сумки, а також стояти на багажнику при навантаженні або розвантаженні речей.

Багажники ARB спроектовані з урахуванням повної дозволеної навантаження на дах автомобіля, а структурна міцність самого багажника і кріплення системи дозволяє використовувати його в найсуворіших умовах. Максимально допустиме навантаження на багажник до 150 кілограм.

Для зварювання сталевих багажників використовується зварювання в інертних газах, яка забезпечує оптимальну міцність кожного шва.

Багажник забарвлений сірою порошковою фарбою, яка в комбінації з оцинковкой дає високу антикорозійну стійкість. Це підтверджується успішно проведеними тестами, в ході яких, багажник протягом 1000 годин піддавався впливу «солоного душа», що відповідає найвищим виробничим стандартам.

Верхній ярус багажника розташований досить високо від першого, щоб забезпечити безпечне транспортування і кріплення вантажу. Верхня частина виконана з міцних сталевих труб діаметром 25 мм (нижні труби мають діаметр 35 мм).

Щоб надати трубі потрібний кут використовується сучасний Трубозгинальні верстат, який забезпечує рівномірну товщину стінок труби по всій довжині вигину.

Ціна вказана за багажник і інсталяційний комплект з високоякісним кріпленням з нержавіючої сталі.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: