5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Кріплення переднього стабілізатора IronMan Toyota Land Cruiser 76/78 Збільшити для перегляду

Кріплення переднього стабілізатора IronMan Toyota Land Cruiser 76/78

SBEXT001


IronMan (Австралия)


Новий товар

1 659грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

ТипАксесуари

Інформація

Надійність та ефективність роботи підвіски позашляховиків залежить від правильного вибору та встановлення комплектуючих. З вирішенням першого питання допоможуть наші оператори, друге залежить від грамотного застосування спеціалізованих деталей та аксесуарів.

В асортименті австралійської компанії IronMan представлений широкий асортимент запасних частин та аксесуарів, застосування яких допоможе оперативно та якісно встановити підвіску у посиленому виконанні.

Популярні позиції:
- тяги;
- перехідники;
- драбини;
- дроп-бокси.
Додатковий плюс: асортимент аксесуарів бренду IronMan широко застосовується при тюнінгу автомобіля, відбиваючись на підвищенні його динамічних характеристик та покращеної керованості.

Комплектуючі та аксесуари IronMan – це продукція перевіреної якості, що підтверджують пересічні покупці, мисливці та спортсмени. Кожен конструкційний елемент проходить перевірку за умов австралійських полігонів при максимальному навантаженні.

У нашому каталозі можна підібрати деталі та аксесуари IronMan, враховуючи модель позашляховика та особливості його використання.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: