5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Посилений комплект підвіски IronMan 4" Nissan Patrol Y61 (з масляними амортизаторами) Збільшити для перегляду

Посилений комплект підвіски IronMan 4" Nissan Patrol Y61 (з масляними амортизаторами)

24094LFE (2шт), 24091LFE (2шт), NISS026B, NISS027B, BHOSE004, BHOSE003, SBEXT003 (2шт), SBEXT003 (2шт), PANHARD004, PANHARD008


IronMan (Австралия)


Новий товар

115 920грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

ТипКомплект підвіски

Інформація

Буде некоректно і малоинформативно, якщо описати підвіску автомобіля всього лише, як складний комплекс. Особливо, в разі, коли мова заходить про повноприводних позашляховиках.

На практиці, кожен автомобіль вимагає до себе особливої уваги в багатьох деталях. Підвіска - не виняток. Єдина, спроектована по одному типовому принципом «для всіх», система підвіски за багатьма параметрами є непрактичною. Наочним прикладом є просте бажання власника налаштувати підвіску відповідно до свого розуміння рівня комфорту. Однак, скупий вторинний ринок пропонує покупцеві варіанти з єдиною конфігурацією налаштування і опціонної можливістю 'ліфтовкі'.

Компанія IronMan, одна з небагатьох, пропонує інший шлях. Замість використання всіляких деталей, просто збільшують дорожній просвіт позашляховика, компанія надає цілий спектр надійних систем з різними модифікаціями, керованості, рівня навантажень і комфорту. Кожен компонент IronMan спроектований і розроблений в Австралії, дизайнерами-фахівцями Ironman. Це означає, що вся продукція має безкомпромісно високу якість і буде служити в рази довше будь-яких аналогів.

Пружини і амортизатори, перш за все, розробляються як прототипи, потім проходять випробування в різних навантаженнях, в різних дорожніх умовах. Подібні випробування можуть тривати тижнями і навіть місяцями. Це робиться з метою забезпечення максимальної якості та довговічності готового продукту. Як стверджують фахівці IronMan, кінцевий продукт повинен «злитися» з автомобілем в єдине ціле, стати невід'ємною частиною «організму», з легкістю долаючи як з великими навантаженнями, так і з різними дорожніми умовами.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Вміст набору

30 інших товарів в цій категорії: