5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Комплект ресор OME Toyota Land Cruiser 76 Збільшити для перегляду

Комплект ресор OME Toyota Land Cruiser 76

CS057R


OME (Австралия)


Новий товар

44 720грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Ресори австралійського бренду Old Man Emu, спеціально розроблені для позашляховиків. Модель випускається в декількох варіантах: для позашляховиків стандартній комплектації без додаткового обладнання, а також для моделей, оснащених важким силовим обвісом, додатковим баком, або піддаються навантаженні при перевезенні вантажів. Незаперечною перевагою даних ресор є комфорт і довговічність, протестовані в суворих умовах пустелі.

В даний комплект входить дві ресори і два комплекти поліуретанових втулок.


Особливості ресор Dakar Old Man Emu:
- Конструкція ресори спроектована і розроблена таким чином, щоб уникнути тертя листів і рівномірно розподілити навантаження. Даний рішення, в свою чергу, значно подовжує термін служби самої ресори.
- Наявність антифрикційних проставок. Спеціальні нейлонові проставки між листами перешкоджають тертю в тих місцях максимальних навантажень.
- Графітове напилення. Перешкоджає тертю між антифрикційними проставкамі і листами ресори. - Для установки нейлонових проставок ресорні кріплення скручені болтами.
- Плоска площа посадки на елементи підвіски. Дозволяє безпечно закріпити ресору і продовжити їй життя.
- Повністю загартовані і протестовані. Загартовування гарантує, що ресора «прийме» певне навантаження без ризику «просідання». Тест на навантаження гарантує, що ресора відповідає певній специфікації.

І найголовніше: на ресори OME надається гарантія 2 роки або 40 000 км, в залежності від того, що настане раніше.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: