5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Шноркель Safari SS89HF Toyota Land Cruiser 200 2015 -... Збільшити для перегляду

Шноркель Safari SS89HF Toyota Land Cruiser 200 2015 -...

SS89HF


Safari (Австралия)


Новий товар

Шнорхель Safari SS89HF підходить для двигуна:

- 1VD-FTV (4,5 Дизель)

Детальніше

29 800грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Австралійські шноркелі Safari це найкраще рішення для захисту двигуна вашого автомобіля від попадання води, бруду і пилу. Компанія Safari виробляє якісні шноркелі, спроектовані під кожну конкретну модель автомобіля. Шноркелі здатні витримати найсуворіші умови, так як зроблені з поліетилену високої якості.

Міцний і стильний шноркель Safari SS89HF спроектований для того, щоб забезпечувати оптимальну подачу холодного і чистого повітря в стандартний корпус повітряного фільтра Toyota Land Cruiser 200.

Цей шноркель не тільки забезпечує надлишковий обсяг повітря для стандартних двигунів, але і має достатній запас пропускної здатності для установки на сильно модифіковані форсовані двигуни.

Надмірна повітряний потік, це тільки один аспект функціональності Шноркель Safari. Спеціальна насадка Air Ram на верхньому кінці шноркеля також виконує дві дуже важливі функції. Перша і найочевидніша, це направляти холодне повітря в корпус шноркеля. Однак не менш важливим є те, що насадка працює як високоефективний сепаратор води, вона відокремлює краплі дощу і не дає їм потрапити в повітряний потік, який всмоктує шноркель. Це дозволяє відчувати себе в безпеці навіть у найсильніший злива.

Більш того, насадка Air Ram може бути повернута в будь-якому напрямку. Це допоможе уникнути засмічення шноркеля снігом при русі під час сильного снігопаду, а також захистить двигун від попадання пилу, якщо ви пересуваєтеся в колоні.

Особливості шноркеля Safari:
- Спеціально спроектовані під кожну конкретну модель автомобіля, щоб забезпечити точну установку і естетичний внеший вид
- Зроблені з високоякісного міцного поліетилену, стійкого до впливу УФ-променів
- Перетин повітропроводів забезпечує надлишковий потік повітря до двигуна
- Всі компоненти надійно захищені від попадання води і пилу
- Кріплення з нержавеюшей стали для максимального захисту від корозії
- Деякі моделі сумісні з опциональнимі фільтрами попереднього очищення
- Унікальна система забезпечує відведення дощових вод і бризок з воздухохаборніка
- Повністю спроектовані і виготовлені в Австралії

Шноркелі Safari виробляються з міцного високоякісного поліетилену, стійкого до дії ультрафіолетових променів. Крім того, значна товщина стінок шноркеля, забезпечує безпрецедентну міцність, яка дозволить вам використовувати шноркель на самому суворому бездоріжжі.

Шноркельная система Safari поставляється як повністю готовий до установки продукт і включає в себе всі гайки, болти, кронштейни та перехідники, необхідні для установки. Все металеве кріплення виконаний з нержавіючої сталі.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

20 інших товарів в цій категорії: